15 vedete care și-au schimbat radical look-ul în 2017. Ce culori de păr și tunsori au ales

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian s-a tuns ceva mai scurt în 2017, renunțând la părul lung și ondulat în favoarea unui bob perfect drept.



Bella Hadid

Bella Hadid era recunoscută pentru părul său lung, de culoare închisă. Dar anul trecut vedeta a decis să se tundă până la nivelul umerilor și să-și facă un breton drept.



Emma Stone

Actrița Emma Stone are de obicei părul roșcat, într-o nuanță luminoasă de cupru. Dar din când în când, își vopsește părul într-un ton cald de blond, ceea ce a făcut și în 2017.



Karlie Kloss

Karlie Kloss și-a transformat blondul auriu pe care îl poartă de mulți ani într-o nuanță platinată, aproape argintie, de blond.



Selena Gomez

Și Selena Gomez a optat pentru blondul platinat. Vedeta și-a decolarat părul și a ales o nuanță numită "blond Nirvana", pentru care a fost nevoită să petreacă nouă ore la salon.



Emma Roberts

Emma Roberts nu își schimbă prea des look-ul, dar în 2017 a făcut o transformare radicală. Actrița s-a tuns bob și și-a vopsit părul blond.



Olivia Wilde

Olivia Wilde este una dintre puținele vedete care au trecut de la o nuanță deschisă a părului la una mai închisă în 2017. Actrița s-a vopsit într-o nuanță de șaten închis pentru un rol.



Sofia Vergara

Sofia Vergara poartă de ani de zile aceeași tunsoare, având părul lung, într-o nuanță de șaten caramel. Dar în 2017 vedeta și-a făcut șuvințe blonde și un breton drept.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod