14 bărbați celebri care și-au decolorat părul

Dacă femeile celebre își schimbă frecvent culoarea părului sau tunsoarea, starurile masculine fac mai rar astfel de schimbări.
Cu toate acestea, în ultimul deceniu numeroși bărbați faimoși au ales să facă o schimbare radicală de look și să-și decoloreze părul.

Blondul platinat este în continuare o nuanță de păr tendințe în rândul bărbaților, însă în cazul actorilor schimbarea este de cele mai multe ori necesară pentru un rol. De exemplu, Brad Pitt a făcut furori în urmă cu peste 20 de ani când și-a decolorat complet părul pentru a intra în pielea personajului nemuritor din celebrul film „Interviu cu un vampir”.
Și Ryan Gosling a fost nevoit să-și decoloreze părul, pentru rolul din „The Place Beyond The Pines”.
 

Citește și: Noul trend în rândul bărbaților cu părul lung. Coafuri elaborate care ar face invidioasă orice femeie 


Dar nu este întotdeauna cazul. Actorul Zac Efron și-a decolorat părul în 2019 și nu a avut nimic de-a face cu un rol. Starul din „High School Musical” este recunoscut pentru experimentele sale în materie de culori de păr și tunsori. 

Descoperă în galerie 14 bărbați celebri care și-au decolorat părul.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod