Terapie pentru mâini mai frumoase

Se spune că indiferent cât de bine ai arăta, mâinile sunt cele care îţi trădează întotdeauna vârsta. Din fericire, noi terapii vin să ne ajute în acest sens.
Se spune că indiferent cât de bine ai arăta, mâinile sunt cele care îţi trădează întotdeauna vârsta. Din fericire, noi terapii vin să ne ajute în acest sens. De acum înainte ai posibilitatea să îţi reîntinereşti chiar şi mâinile. Soluţia este injectarea de acid hialuronic sau de grăsime proprie în mâini.

"Întinerirea mâinilor este o procedură relativ nouă în chirurgia estetică, însă a prins foarte bine în rândul persoanelor care vor să obţina un aspect întinerit prin intermediul chirurgiei estetice.
Atât femeile cât şi bărbaţii au înţeles că faţa şi mâinile poartă cel mai mult povara trecerii anilor, astfel că apelează în număr tot mai mare la intervenţiile de întinerire a mâinilor
", a explicat dr. Călin Doboş, medic specialist în chirurgie facială şi în chirurgie plastică.

Injectare de acid hialuronic vs. injectare de grăsime proprie


Întinerirea mâinilor se poate realiza prin injectarea, fie de acid hialuronic, fie de grăsime proprie. "Dacă se optează pentru injectarea de acid hialuronic, procedura se va realiza, în aproximativ cinci minute, cu ajutorul unor seringi prefabricate.
În cazul injectarii de grasime proprie, intervenţia este însa mai complexă deoarece sunt necesare două proceduri: se recoltează grasime din altă zonă a corpului şi se pregateşte pentru transfer, apoi se injectează în mâini
", a afirmat medicul.

Efect ce durează intre 1 şi 2 ani


Efectul acidului hialuronic durează între 9 şi 12 luni, în timp ce, în cazul injectării de grăsime proprie, aceasta se resoarbe în proporţie de 50%, în 24 de luni. Şi recuperarea este diferită în funcţie de tipul de injectare ales, astfel că, "atunci când se optează pentru acid hialuronic, pielea se umflă discret, puţin vizibil, iar recuperarea este rapidă, spre deosebire de injectarea cu grăsime proprie, când pielea din zona mâinilor este vânătă şi umflată timp de două săptămâni", a explicat chirurgul estetician.

400 euro pentru mâini ca la 20 de ani


"Pentru injectarea de acid hialuronic nu există o limită de vârstă. Teoretic nici pentru grasime nu se aplică această limită, însă trebuie să ţinem cont de faptul că pacientul este supus unui numar de două intervenţii: prima de recoltare a grasimii dintr-o anumită zonă a corpului şi o alta de injectarea a grăsimii recoltate, astfel că pacientul trebuie să aibă o stare bună de sănătate", a explicat dr.
Calin Dobos.

Mâinile frumoase se ţin scump, astfel că, o intervenţie de înfrumuseţare a aspectului mâinilor costă în jur de 200-400 de euro pentru injectarea de acid hialuronic şi 600 de euro pentru injectarea de grăsime proprie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod