Riduri estompate, fără chirurgie

"Science fiction-ul" în materie de chirurgie estetică a devenit realitate. Noutatea este adusă de laserului ablativ fracţionat, denumit Fraxel repair, care oferă un tratament eficient de refacere a epidermului.
"Science fiction-ul" în materie de chirurgie estetică a devenit realitate.

Noutatea este adusă de laserul ablativ fracţionat, denumit Fraxel repair, care oferă un tratament eficient de refacere a epidermului.  

 
Noutatea constă în faptul că se tratează fracţiuni de piele, în loc de 100% acoperire, precum în cazul laserelor clasice. Astfel se elimină timpul de recuperare după intervenţie.
 
Fraxel repair este, în prezent, cel mai puternic laser noninvaziv, fiind folosit pentru eliminarea ridurilor profunde şi estomparea cicatricilor adânci de acnee.

 
Noua terapie lucrează pe zone de tratament microscopice, pentru a face ablaţie profundă în derm.

Deşi laserul - prin carecterisiticile sale fizice - nu protejează stratum corneum (epiderma cheratinizată), tehnologia Fraxel protejează o mare parte a ţesutului înconjurător, ceea ce rezultă în coagulare imediată, contracţie a ţesutului şi strângere a pielii.

 

Ce se poate trata cu Fraxel repair?  

 
Laserul Fraxel poate fi folosit atât superficial, cât şi profund.
Permite varierea nivelului de energie şi nivelului de tratament, ceea ce permite medicului să adapteze fiecare tratament în parte nevoilor pacienţilor.

 
Procesul de refacere a epidermului este recomandat persoanelor care au riduri la nivelul buzelor, frunţii, ochilor, gâtului sau suferă de leziuni pigmentare, piele îmbătrânită de soare sau pentru eliminarea unor cicatrici cauzate de acnee.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tarekaanna pe 11 Feb 2011, 15:19
    riduri

    Eu cred ca si ridurile au farmecul lor asta inseamna ca trebuie sa le acceptam asa cum acceptam lucruri mult mai grave in viata.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod