Premiera in Romania: BOTOX in 10 minute & 100% fara durere

Tot mai multe staruri americane demonstreaza faptul ca frumusetea poate dura o vesnicie, ca tineretea poate fi recapatata chiar si intr-o zi, doar datorita evolutiei surprinzatoare a stiintei.

Tot mai multe staruri americane demonstreaza faptul ca frumusetea poate dura o vesnicie, ca tineretea poate fi recapatata chiar si intr-o zi, doar datorita evolutiei surprinzatoare a stiintei.

Din cauza efectelor secundare care pot aparea in urma interventiilor chirurgicale, in ultimii ani s-a pus accentul pe solutii non-invazive de intinerire, precum injectarile cu botox sau acid hialuronic, renumite pentru efectele lor spectaculoase.

Pentru a-ti demonstra ca si in cazul tau frumusetea poate dura o vesnicie, ca poti intineri in doar cateva minute fara interventii chirurgicale si fara durere, DENT ESTET a introdus in Romania conceptul INSPIRE®, prin care pacientii pot beneficia de proceduri de estetica faciala si dentara intr-o singura vizita la clinica stomatologica.



O piele ferma, un ten lipsit de riduri si un zambet impecabil pot face minuni. Insa INSPIRE® iti ofera mai mult decat atat…

Iata 3 motive pentru care INSPIRE® este alegerea potrivita:


1. Procedurile sunt “100% Pain Free”


Marele avantaj al procedurilor de intinerire faciala realizate de catre un medic stomatolog este acela ca durerea este eliminata complet.

Spre deosebire de cremele anestezice al caror rezultat nu este atat de puternic, anestezia realizata in medicina dentara isi face efectul imediat, astfel ca tu sa nu simti absolut nimic.

2.

O singura locatie, o singura anestezie

Pentru a avea un zambet frumos, un chip mai luminos si buze mai bine definite nu trebuie sa faci multe drumuri, multe vizite la diferiti specialisti si centre de infrumusetare. Intr-o singura vizita la DENT ESTET, vei obtine toate acestea in mai putin de o ora si sub o singura anestezie.

3. Specialisti in estetica faciala certificati

Specialistii INSPIRE® - Dr. Raluca Bucur si Dr. Alina Crantea – participa constant la congrese si cursuri internationale pentru a-ti putea oferi cele mai noi tratamente si solutii de intinerire si sunt singurii speicialisti din Romania certificati de catre AAFC (American Academy of Facial Cosmetics)

Care sunt cele mai eficiente solutii de intinerire, ce proceduri moderne de estetica faciala iti pune la dispozitie acest concept si cum iti pot ele schimba aspectul? Afla mai multe aici.

In plus, INSPIRE® ti-a pregatit un cadou special in luna femeii! Programeaza-te online pana in 15.04.2011 si beneficiezi GRATUIT de o consultatie estetica! Tot ce trebuie sa faci este sa scrii cuvantul “EVA” la rubrica pentru Comentarii/Intrebari din formularul de programare.

Alege sa dai timpul inapoi in favoarea ta! 

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kim pe 14 Apr 2011, 12:34
    grozav

    este o idee foarte buna si interesanta! deci, un pacient poate beneficia de o procedura de estetica faciala si dentara intr-o singura vizita la aceasta clinica stomatologica. si acest tratament cu botox injection se realizeaza in 10 minute si fara nici o durere? OMG!!! trebuie sa ma programez si eu neaparat!

    0
    0

  • ileana_damian pe 14 Mar 2011, 16:12
    premianti

    mereu Dentestet a fost premiant la chestii misto. felicitari pentru noile idei si servicii. va sunt pacienta de curand si va iubesc.

    0
    0

  • fluturas3a pe 11 Mar 2011, 11:29
    suna interesant

    misto. adica daca tot te amorteste bine dentista, mai faci inca ceva si arati f misto, fara durere. si banuiesc ca nu iti fac astia bot a la Eba :)) ca doar daca tot au specialisti in estetica, nu cred ca te lasa aia se pleci de la ei in halul, parodn, stilul Eba :))

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod