Frumuseţe. Blefaroplastia, operaţia care te ajută să arăţi cu 10 ani mai tânără

Când pielea își pierde din elasticitate și fermitate, primele semne ale îmbătrânirii se observă chiar la nivelul ochiilor
Blefaroplastia reușește să șteargă expresia obosită de pe chip și întinerește cu până la 10 ani. Este intervenția chirurgicală de îndepărtare a excesului de piele de la nivelul ploapei și dacă este cazul a excesului de grăsime de la nivelul inferior al acesteia”, declară chirurgul estetician Vangelis Vasalos, medic în cadrul clincii Metamorphosis Center din București.

Ce persoane sunt potrivite pentru această intervenție

Intervenția se adresează în special persoanelor de peste 35 de ani cu o condiție bună de sănătate, în mod deosebit în cazurile în care aspectul de “ploapă căzută” este accentuat și afectează vederea prin reducerea câmpului vizual.

Pot apela și persoanele mai tinere la această procedură care sub influența genetică prezintă cădere excesivă a ploapelor sau pungi sub ochi. Persoanele care prezintă probleme de ordin circulator, diabet sau probleme la nivelul ochilor cum ar fi uscarea sau lăcrimarea excesivă este necesar să discute înainte de intervenție cu chirurgul plastician despre riscurile acestei intervenții.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod