Frumuseţe. Află totul despre implantul mamar de la un expert

În momentul în care femeile hotărăsc să opteze pentru remodelarea sânilor cu implant mamar, apar temerile şi neliniştile în legătură cu ceea ce presupune de fapt operaţia de mărire a sânilor şi efectele adverse
Ezitările şi informarea superficială, de obicei de la cunoştinţe care au apelat la această intervenţie, conduc, de cele mai multe ori, la nenumărate nelinişti şi întrebări. Află de la chirurgul estetician Vangelis Vasalos ce presupune, pas cu pas, operaţia de mărire a sânilor!

În ce constă procedura de mărire a sânilor?

Multora dintre femeile care calcă pragul chirurgilor esteticieni nu le este clar cum se desfăşoară procedura de augmentare mamară. Informaţiile necesare şi corecte se află numai în urma consultaţiei.

Imediat după ce anestezia şi-a făcut efectul, chirurgul estetician va performa incizii pentru a crea un spaţiu în ţesutul mamar pentru fiecare implant mamar. Implantele mamare vor fi apoi poziţionate pentru un aspect simetric. După compararea sânilor, pentru a se asigura că poziţionarea acestora este cea optimă, chirurgul estetician va închide inciziile.

Ce fel de anestezie se va folosi?

Tipul de anestezie care urmează a fi folosit în cazul procedurii chirurgicale de mărire a sânilor este stabilit de către chirurgul estetician după consultarea stării generale de sănătate a pacientei, acesta fiind cel care stabileşte ce tip de anestezie este potrivit pentru fiecare caz în parte.

În majoritatea cazurilor se foloseşte anestezia generală. Există câteva situaţii, în care, de exemplu, starea de sănătate a pacientei nu permite folosirea anesteziei generale, iar în aceste cazuri, care într-adevăr nu sunt multe, se poate folosi anestezia locală.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod