Cauti cadoul perfect pentru cei dragi? La AVON gasesti cate un dar pentru fiecare dintre ei

Le aratam celor dragi in fiecare zi cat de importanti sunt pentru noi si ce loc special ocupa in inima noastra, insa in luna cadourilor ii putem rasplati si cu daruri special alese pentru ei. AVON te ajuta sa gasesti cadoul perfect pentru familie si prieteni, de la cosmetice pana la accesorii.
Cosmetice si accesorii deosebite pentru cele mai bune mame, surori si prietene

Este foarte dificil sa ne exprimam atasamentul si dragostea pe care le-o purtam femeilor din jurul nostru doar printr-un cadou, insa alegand cu grija, putem sa le facem o bucurie nespusa. Femeile apreciaza intotdeauna cosmeticele de buna calitate, iar cu AVON stii ca ai parte mereu de cele mai bune produse de igiena, ingrijire precum si machiaj.

Un parfum special, cu o aroma deosebita, care se la aminteasca mereu de cat de mult conteaza pentru noi, este un cadou perfect pentru o prietena draga sau pentru femeile din familia ta.
In acelasi timp, un ruj de un rosu aprins, care o defineste pe cea mai buna prietena a ta sau mascara pentru gene interminabile, asa cum poarta de obicei sora ta, sunt si ele optiuni de cadouri care cu siguranta le vor incanta.

Dar niciodata femeile nu au suficiente cosmetice, asa ca la AVON poti comanda seturi cu mai multe produse la un pret special de sarbatoare.

Cadouri si pentru soti, iubiti si copii

Viata noastra nu ar fi la fel de frumoasa fara partenerii care ne sprijina neconditionat. Sotii si iubitii merita si ei cadouri deosebite de Craciun. La AVON gasesti darurile potrivite pentru intreaga familie, chiar si pentru prichindei.


Alege pentru barbatul special din viata ta o apa de toaleta sau un set de ingrijire cu sampon, balsam, gel de dus, gel de ras si lotiune after-shave care sa ii dea energia de care are nevoie in fiecare dimineata.

Pentru cei mici, pe langa jucariile care nu pot lipsi de sub brad, poti alege un set care contine vopsea pentru desene pe piele Playful Pear, spray pentru descurcarea parului cu aroma de mango si gel de dus si spumant de baie cu aroma de mango. Fiecare baita va fi un prilej de distractie si o explozie de arome fructate care ii vor incanta pe micuti.

AVON te ajuta sa economisesti timp si energie si iti pune la dispozitie posibilitatea de a comanda online.
Alegi produsele pe care vrei sa le faci cadou celor dragi, sau poate chiar tie, plasezi comanda si ele vor ajunge chiar la tine acasa in doar cateva zile.

Alatura-te luptei impotriva cancerului de san, cu AVON

Sarbatorile de iarna ne fac pe toti sa ne gandim la familie, la bucuria pe care o vom resimti in dimineata de Craciun cand vom deschide cadourile, insa ne aduc aminte in aceeasi masura cat de recunoscatori ar trebui sa fim pentru ca ii avem alaturi pe cei dragi.

Cumpara in Ajun de Craciun ursuletul de plus AVON si contribuie in acest fel la Campania pentru sanatatea sanilor.
Incasarile din acest produse vor fi donate de AVON catre o femeie care se lupta cu aceasta maladie. Poti inscrie codul de pe amblaja la www.doneazacuavon.ro si sa alegi pe cine vrei sa ajuti cu donatia ta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod