9 soluții simple pentru arăta mai tânără

De la haine până la pantofi sau felul în care dormi există multe moduri în care ai putea arăta mai în vârstă decât ești. Învață cum să procedezi pentru a părea mai tânără și a avea un look impecabil.
Nu contează numai câți ani ai, ci și cum te îngrijești sau ce  obiceiuri ai pentru a diminua urmele trecerii timpului asupra ta. Dacă vrei să arăți mai tânără trebuie să pui în aplicare o strategie utilă care să vizeze aspecte multiple, astfel încât să te simți mulțumită de aspectul tău în orice moment, iar celor din jur să le fie greu să-ți ghicească vârsta.

 
Iată ce soluții te fac să arăți mai tânără:

 
1. Poartă ochelarii potriviți

În cadrul unei cercetări realizate de oamenii de știință de la Universitatea Jacksonville s-a constatat că ochelarii fac persoanele să fie considerate mai în vârstă, dar nu trebuie să te descurajezi dacă ai nevoie de ei pentru a citi. Merită să investești într-o ramă cu o formă atractivă, care atrage atenția spre partea de sus a feței.
Încearcă să-i eviți pe cei tip aviator pentru că vor pune accentul pe riduri și pe partea de jos a feței.

 
2. Uită de pantofii ortopedici

La prima vedere este o idee bună să sacrifici stilul personal pentru a purta pantofi ortopedici, care sunt mai comozi, dar în acest fel vei părea mult mai în vârstă. Mai bine alege variante moderne, cu o talpă comodă, astfel încât să nu pierzi beneficiul pe care îl aduc pantofii deosebiți unei ținute alese corect.

 
3. Poartă sutienul potrivit

Indiferent ce vârstă ai este esențial să poți un sutien care ți se potrivește. Nu numai că asigură susținere decolteului, dar are și un efect de slăbire, în timp ce sutienul greșit va lăsa urme pe piele, se va observa prin haine și va da impresia că porți lenjerie veche și demodată.

 
4. Fii atentă la postură

Postura greștiă nu provoacă numai dureri de cap, de gât și probleme de respirație, ci te poate face să pari mai vârstă decât ești. Nu te cocoșa când stai pe scaun și privești în ecranul computerului.
Stai dreaptă  și vei părea mult mai tânără și încrezătoare în forțele tale.

 
5. Fă exerciții mai des

Exercițiile fizice îți îmbunătățesc tonusul, contribuind la un somn profund și o stare de spirit pozitivă. Mișcarea încetinește îmbătrânirea la nivel celular și previne bolile cronice. Potrivit specialiștilor, exercițiile fizice reduc aspectul ridurilor, iar în unele cazuri chiar le fac să dispară.

 
6. Dormi suficient

Somnul de frumusețe nu este deloc o glumă. Prea puține ore de somn favorizează acneea, înroșirea pielii, cearcănele, pungile de sub ochi și deshidratarea. Încearcă să adormi la aceeași oră în fiecare zi și să te relaxezi cu 15-30 de minute înainte de ora de culcare pentru a crea un ritm de odihnă benefic pentru întreg organismul.

 
7. Dormi pe spate

Nu contează numai cât dormi, ci și cum. Dacă dormi pe burtă sau pe o parte vei favoriza ridurile și deteriorarea pielii, în timp ce dormitul pe spate reduce pungile de sub ochi, previne ridurile și te ajută să te relaxezi, favorizând reînnoirea pielii și eliminarea stratului de celule moarte.

 
8. Hidratează-te suficient 

Deshidratarea te îmbătrânește pentru că tenul va fi uscat, cu un aspect tern. Este bine să ai mereu la tine o sticlă cu apă și să eviți cafeaua, sucurile tip cola sau ceaiul negru, care accentuează deshidratarea și descuamarea pielii.

 
9. Albește-ți dinții

Pe măsură ce înaintezi în vârstă smalțul dinților va deveni mai poros, iar dentina de nuanță galbenă de dedesubt va deveni vizibilă. Această culoare gălbuie a dinților este un semn evident al îmbătrânirii, dar poți remedia problema cu un tratament de albire. 
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod