5 trucuri simple de înfrumusețare folosite de Meghan Markle

Fie că interpretează rolul lui Rachel din serialul de succes 'Suits', fie că își face apariția la brațul prințului Harry, viitoarea ducesă Meghan Markle are întotdeauna un look sofisticat.
Actrița a ajuns rapid în centrul atenției, mai ales după ce s-a dezvăluit că are o relație cu prințul Harry al Marii Britanii. De curând, Casa Regală a anunțat oficil că cei doi îndrăgostiți se vor căsători în primăvara anului 2018, iar fascinația tuturor pentru Meghan a crescut și mai mult. Actrița americană a devenit peste noapte un adevărat superstar, iar look-ul său întotdeauna impecabil are un cuvânt important de spus din acest punct de vedere. Meghan a dezvăluit de-a lungul timpului, în cadrul interviurilor acordate, câteva dintre secretele sale de înfrumusețate. Iată câtea dintre acestea:

Simplitatea este totul

Tenul cu un aspect sănătos și o strălucire naturală se pare că este mai ușor de obținut decât ne-am fi imaginat. Actrița în vârstă de 36 de ani poartă mult fond de ten și pudră în timpul filmărilor, astfel că în timpul liber aceasta declară că preferă un machiaj forte simplu.
Meghan susține că în timpul liber se machiază în maximum cinci minute, iar ritualul său de înfrumusețare include aplicarea mascarei, a unui balsam de buze și un strop de blush. Printre produsele sale favorite se numără mascara Yves Saint Laurent’s Touche Éclat și blush-ul Nars, în nuanța "Orgasm", potrivit purewow.com.

Iluminatorul nu este doar pentru pomeți

În unele dimineți, corectorul pare să nu facă față cearcănelor adânci și nu reușește să mascheze privirea obosită. Dar Meghan dezvăluie că folosește un truc foarte simplu și de efect. Vedeta aplică pudră iluminatoare în colțurile interioare ale ochilor pentru a ascunde oboseala din privire.
"Acest truc este deosebit de bun atunci când filmăm la ora trei dimineața și trebuie să arăt cât se poate de odihnită", a declarat actrița.

Păstrează volumul părului

Probabil ai observat deja că viitoarea soție a prințului Harry are un păr cu aspect voluminos și bucle lejere foarte frumoase la fiecare apariție publică. Se pare că aceasta a învățat un secret de la haistiliștii de pe platourile de filmare. "Atunci când părul meu era încărcat și nu avea volum, Suanne, hairstilistul meu de pe platoul de filmare mă punea să-mi las capul în jos, aplica puțin șampon uscat pentru texturare Oribe Dry Texturizing Spray, alteori nu aplica nimic, iar apoi îmi zicea să-mi ridic capul rapid și să-mi dau părul pe spate cu putere pentru ca părul meu să capete un plus de volum", a declarat Meghan.

Trucuri ingenioase, folosind obiecte de zi cu zi

Dacă te confrunți cu numeroase fire rebele și părul nu pare să stea așa cum ți-ai dori, încearcă un alt truc dezvăluit de Meghan Markle. Pulverizează puțin spray fixativ pe o periuță de dinți și netezește-ți cu grijă cărarea și linia părului.

Nu uita să zâmbești

Probabil cel mai prețios sfat oferit de iubita prințului Harry. Meghan a declarat la un moment dat că "oricine arată mai bine atunci când zâmbește".
Prin urmare, zâmbetul rămâne cea mai importantă "armă", iar Meghan Markle o folosește foarte des.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod