fetelor,voi ce mai gatiti???

  •  
    • 7673 mesaje
    11 Sep 2009, 12:52
    0 0

    nu prajesc aproape deloc,iar atunci cand o fac ,folosesc ulei de palmier,nu combinam painea cu cartofii iar desertul il mancam de obicei ca gustarea dintre mese
    nu-ti inchipui ca fac atatea feluri de mancare odata ,a fost Sf Maria si-am avut invitati ,iar acum ma pregatesc de ziua mea de nastere
  •  
    • 248 mesaje
    11 Sep 2009, 13:09
    0 0
    eram usor invidioasa glumesc copii mei sunt aproape verzi , nu ca e la moda sa fii verde desi reciclam ce putem , ci de la atata salata ! noroc ca nu sunt pofticiosi

    iti zic ,, La Multi Ani '' de 2 ori si distractie placuta !!!
  •  
    • 7673 mesaje
    11 Sep 2009, 15:14
    0 0

    Multumesc!
  •  
    • 6557 mesaje
    12 Sep 2009, 18:40
    0 0
    ciorba de porc
    ardei, rosii, gogosari umpluti si niste sarmalute in vita de vie pe langa
    limba cu masline...si praz
    pateu ficat pui
    si amandine
  •  
    • 1394 mesaje
    12 Sep 2009, 21:01
    0 0
    panse....mi-e pofta si-s la dieta!
    azi am incropit o ciorba de perisoare(carne de vita).si am facut gratar!
    care gratar mi-a luat foc!
    erau carbunii prea incinsi( doar v-am spus ca gratarul nu e specialitatea mea) ,s-au scurs pulpitzele de pui de grasime si.....o data le-a cuprins focul...le-a pirlit oleaca,dar am dat pielita jos.am facut un mujdei de usturoi,mamaliguta.....si
    pofta buna!
    desert - struguri!
  •  
    • 7673 mesaje
    15 Sep 2009, 09:14
    0 0
    azi gatesc asa:
    ciorba de vacuta
    mazare cu morcov si piept de pui
    desert,chec cu mere(ordin de la cel mic)
  •  
    • 25 mesaje
    15 Sep 2009, 12:47
    0 0
    eu fac azi ciorba de pui (spinare de pui, mai precis) si niste file de curcan cu cartofi inabusiti.
  •  
    • 7673 mesaje
    16 Sep 2009, 11:54
    0 0
    azi numai gatesc nimic,am zi se spalat rufe,geamuri,mers la sexolog
  •  
    • 4811 mesaje
    19 Sep 2009, 11:54
    0 0
    Io azi vreau sa fac niste aripioare dupa cum urmeaza: le las la marinat cat am rabdare (am un feeling ca nu mai mult de 1 ora ca deja mor de foame) intr-un sos din lapte si cele mai picante condimente pe care le gasesc prin casa,apoi le dau printr-o crema facuta din oua si fulgi de porumb maruntiti.Ca garnitura, niste cartofi prajiti si smantana cu usturoi.Bag si niste vin alb. Yey!
  •  
    • 118 mesaje
    19 Sep 2009, 16:35
    0 0
    de ce, draga coryna, mergi la sexolog?
  •  
    • 6557 mesaje
    19 Sep 2009, 18:59
    0 0
    ciorba fasole
    spaghetti carbonara
    varza calita ...din varza dulce
    chiftelute si...
    american pie
  •  
    • 7673 mesaje
    20 Sep 2009, 14:28
    0 0
    dacris....era o gluma,cu sexul oral
    Doamne fereste ,n-am de ce sa merg la sexolog
  •  
    • 1394 mesaje
    20 Sep 2009, 14:52
    0 0
    cory,acum vad raspunsul pt intrebarea de pe privat;
    tu baga repede ce-ai gatit la ziua ta; (salivam oricum)
  •  
    • 7673 mesaje
    20 Sep 2009, 15:36
    0 0
    cris
    am pregatit asa:
    rulouri din sunca de Praga umplute cu salata de cruditai si maioneza
    crochete din piept de curcan si porc
    rosii umplute cu ton
    bulete de cascaval
    pastrama,muschi file,masline ardei gras rosu si galben,felioare de castraveti
    oua umplute
    toate asezate pe platouri ,pe un pat de salata verde creata ,iar printre ele am pus stelute de cascaval

    am facut gratar din pilpe,piept de pui,mititei,carnati de porc si oaie,
    cartofi taranesti la cuptor
    salata de muraturi si gogosari
    fursecuri (cumparate) si.....un tort imens de ciocolata si frisca
  •  
    • 1394 mesaje
    20 Sep 2009, 21:09
    0 0
    cory:
    am trecut prin toate starile posibile;
    ultimul emoticon reprezinta agonia
    m-au impresionat rosiile umplute cu ton si carnatii de oaie.
    iamy-iamy
  •  
    • 1394 mesaje
    20 Sep 2009, 21:14
    0 0
    a, si crochetele.
  •  
    • 7673 mesaje
    21 Sep 2009, 08:51
    0 0
    rosiile cu ton sunt o inventie de-a mea mie imi place la nebunie sa ma joc in bucatarie,iata cum le-am facut:
    am taiat rosiile in jumatate,le-am scos miezul si-am facut o umplutura din ton maruntit,gogosari in otet,crema de unt si putin maram verde,am umplut rosiile iar deasupra am facut o steluta din fasii subtiri de masline
  •  
    • 1394 mesaje
    21 Sep 2009, 14:30
    0 0
    eu prepar uneori rosii umplute cu salata de vinete,sau rosii cu brinza de vaci,frecata cu unt si marar verde;
    cred ca o sa incerc si rosii cu ton!

    rulourile - le fac din sunca de praga,umplutura fiind din salata beuf;

    dar nu ma las pina nu gatesc ciorba de burta; vine ea si ziua aceea!
  •  
    • 7673 mesaje
    21 Sep 2009, 17:56
    0 0
    cris e asa usor de facut
    pui la fiert un os de vita cu 2 morcovi,o radacina de patrunjel,2 cepe mari,un ardei si un postarnac
    lasi sa fiarba cca 30 de min,dupa care pui 4-5 catei de usturoi pisati si mai lasi sa dea 2-3 clocote,a si nu uita de secretul gustului din legume
    burta o cumpar gata fiarta si taiata ,o spal in cateva ape,strecor zeama in care am fiert legumele si osul,adaug burta si pun la fiert,dupa care dau 2 morcoc\vi pe razatoarea mica si-i pun la calit intr-o lingura de ulei de masline si apa cat sa-i cuprinda,dupa ce a scazut apa,rastorn morc ovul peste ciorba si mai fierbi cca 30-45min
    dupa ce ai stins ochiul,iei cam 3-4 plonice de ciorba si le amesteci cu un pahar de smantana si 2 galbenusuri de ou-(ai grija zeama sa fie calduta ),pui 2-3 linguri de otet si lasi ciorba cca 15-20 de min dupa care rastorni smantana cu galbenusurile batute,pui sare si secretul gustului dupa gust
    succes si pofta buna!
  •  
    • 310 mesaje
    21 Sep 2009, 19:23
    0 0
    Corina, de unde cumperi burta gata preparata(fiarta si taiata)? Cat dureaza sa faci ciorba de burta?

    Si poate ne scrii reteta de chec cu mere, as vrea s-o incerc si eu.