ce mancam azi?
-
1 0Eu cred ca pot sa trec ziua mancand numai cu dulciuri
-
5 galbenusuri le freci cu 2 linguri de faina, doua de cacao si 200 g de zahar, pana se omogenizeaza. Cand s-a omogenizat compozitia, adaugi 750 de ml de lapte. Pui la foc mic pana se face ca o crema, dupa care o pui deoparte sa se raceasca.
Separat bati albusurile ramase cu 100 grame de zahar, pana se intaresc, ca la bezea. Cand crema e racita complet, adaugi cate putin albusurile batute spuma.
Adaugi stafide, alune, migdale, bucatele de ciocolata sau de fructe confiate si amesteci bine.
Eu le pun dupa aceea in casolete direct la congelator. -
In loc de ulei eu as pune un dressing cu iaurt; da, din ala cu multe calorii, dar care e bun-rau
In principiu nu ma prea omor dupa creme din oua crude, insa daca macar galenusurile (sau galbenusele, cum e corect?) se tin pe foc e ok.
Acest mesaj a fost editat de către nobody_fux_with_the_Jesus: -
da mahto,ma gandeam la o salata care s-o pot servi musafirilor.
nobody' tu cum faci dressing-ul cu iaurt?
Am facut anul trecut o salata asa buna cu piept de pui,dar am pierdut reteta.
Stiu ca aveam nevoie de:castraveti,varza alba,varza rosie,rosii(cred) ,piept de pui,salata iceberg si avea un dressing foarte interesant cu miere,mustar si inca ceva dar nu-mi aduc aminte.
Acest mesaj a fost editat de către anna24: -
Anna, eu mai mult mananc decat fac
Din ce stiu eu, pt a obtine un dressing omogen se folosesc si mierea si mustarul, dupa gust, in combinatie cu ulei si otet. Foarte important: sa se adauge peste salata doar in momentul in care se serveste.
Cred ca gasesti pe net o sumedenie de retete pt dressing.De ex: http://www.ebucataria.ro/articole/322/salate/salata-cu-pui-i-iaurt.html
Exact pt salata cu piept de pui Dressingul mi se pare cam prea gros, arata mai mult ca un sos
Acest mesaj a fost editat de către nobody_fux_with_the_Jesus: