ce mancam azi?
-
0 1
hai ca m-am documentat pe net, am gasit o multime de retete pt post, si da, l-am inceput.
prima zi stateam ca bleaga si nu stiam ce sa pap, renuntind la oua, lactate si carne...mi-am facut varza calita, cu bulion si morcovi cu miere...
Acest mesaj a fost editat de către luleaua_: -
cafea_cu_lapte said:
maine fac ardei copt. m-am aprovizionat de azice idee buna. am fost azi la cumparaturi, m-am uitat la ardei si nu am cumparat.
in schimb am luat ridichi si conopida, acum stau si ma uit ca prostu la ele, am inceput sa rod la un buchetel din conopida....
Acest mesaj a fost editat de către luleaua_: -
cafea_cu_lapte said:
ce buna e conopida pane...e buna, pane, dar eu nu am voie ou, acum de post.
am gasit o reteta super, cu un sos de rosii, il mai faceam cu spaghete, cind nu le vroiam cu carne. (daca va intereseaza reteta o postez, cu placere)
asa ca am fiert conopida, si apoi am facut sosul, l-am turnat peste si le-am bagat un pic la cuptor...mi.a placut
Acest mesaj a fost editat de către luleaua_: -
simpluu...undesti o ceapa potrivita, peste care adaugi rosiile fara coaja tocate marunt...eu folosesc la cutie, importate din Italia, pentru ca in U.K. rosii de gradina cu gust adevarat nu gasesti...( acasa in Ro, luam cam un kg de rosii bine coapte, le trageam un clocot in apa fierbinte, si le pasam intr-un ciur ca sa scap de seminte si coaja), dupa care adaugi morcov, pastarnac, telina, un ardei si orez, cam jumatate de cana...depinde cat de mare vrei s-o faci, apa, 2 lingurite de bulion concentrat, un cub de Knorr cu legume...si le lasi sa fiarba si la sfarsit o potrivesti de gust...eu adaug busuioc verde, un pic de piper, sare si patrunjel verde tocat marunt...
sper ca am fost cat de cat coerenta si ai inteles ceva