ce mancam azi?

  •  
    • 738 mesaje
    7 Iul 2011, 18:38
    0 0
    Mancare de cartofi cu carne de porc
  •  
    • 18346 mesaje
    7 Iul 2011, 18:50
    0 0
    vinete umplute cu carne tocata.
  •  
    • 8901 mesaje
    8 Iul 2011, 12:52
    0 0
    Varza cu ceafa de porc.
    Si budinca de spaghete cu branza la cuptor.
  •  
    • 1427 mesaje
    8 Iul 2011, 13:16
    0 0
    Ardei umpluti cu orez, cu stafide si nuci.
  •  
    • 30 mesaje
    8 Iul 2011, 14:13
    0 0
    Buna...Eu am facut niste muffins...de m-a laudat si socrela...
    PRAJITURA CU MORCOVI (MUFFINS)
    Ingrediente:
    3 cani morcovi rasi
    2 oua
    500 g faina
    100 g zahar brun
    100 g zahar alb
    100 ml ulei
    100 g ananas din conserva, tocat marunt
    1 lingurita si jumatate bicarbonat
    1 lingurita esenta de vanilie
    2 lingurite rase scortisoara

    Mod de preparare:
    Se pun morcovii rasi cu zaharul brun intr-un castron, jumatate de ora, pana lasa zeama. In alt vas, se amesteca faina cu scortisoara si bicarbonatul. Separat, se bat cu mixerul ouale cu zaharul pana se albesc si arata ca o pasta. Se pun apoi uleiul si esenta de vanilie, treptat, pana se incorporeaza bine. Ulterior, se adauga amestecul de faina. La final, se pun ananasul si morcovii rasi (daca acestia au lasat prea multa zeama se mai completeaza cu faina). Compozitia finala trebuie sa fie potrivit de groasa.
    Pentru coacere se folosesec forme de tarte, forme speciale de copt rotunde sau o tava mare in care se pun mai multe linguri de compozitie, cu distanta mare intre ele. Tavitele se ung cu ulei si se tapeteaza cu faina sau se foloseste hartie de copt.
    Timp de coacere: 25-30 de minute.

    Reteta am luat-o dintr-un newsletter de la cursuri eurocor...unde fac niste cursuri de cosmetica...dar mi s-a parut ok.
    Fac mentiunea ca eu nu prea le am cu gatitu' si e un stres continuu...Mai ales ca ia mei sunt gurmanzi toti...
  •  
    • 9 mesaje
    8 Iul 2011, 15:50
    1 0

    o reteta delicioasa si usoara sunt ochiurile milaneze

    reteta o gasiti aici http://www.agendautila.ro/?p=132

     

  •  
    9 Iul 2011, 07:08
    0 0
    mariaapostol said:

    o reteta delicioasa si usoara sunt ochiurile milaneze

    reteta o gasiti aici http://www.agendautila.ro/?p=132

     

     

  •  
    • 4811 mesaje
    10 Iul 2011, 13:54
    0 0
    mazare fara carne
  •  
    • 500 mesaje
    11 Iul 2011, 10:31
    0 0
    o ciorba de gaina cu zeama de varza ca doar na sunt olteanca si imi plac foarte mult ciorbele acrite cu zeama de varza iar felul 2 un pilaf de orez cu carne si o salata de vinete
  •  
    • 4811 mesaje
    11 Iul 2011, 13:57
    0 0
    azi fac mancare de ciuperci
  •  
    • 3741 mesaje
    11 Iul 2011, 14:04
    0 0
    Ghiveci si budinca de dovlecei.
  •  
    • 251 mesaje
    11 Iul 2011, 17:38
    0 0
    bulane de pui la cuptor
  •  
    • 5 mesaje
    11 Iul 2011, 20:45
    1 1
    cred ca in pauza de pranz o sa mananc niste covrigei de la Grewe. sunt gustosi si sanatosi!
  •  
    • 8901 mesaje
    12 Iul 2011, 09:06
    0 0
    Supa crema de legume. Cu iaurt, in loc de smantana.
  •  
    • 7967 mesaje
    12 Iul 2011, 10:31
    0 0
    Spaghete cu meat balls...
    Mah, am reusit sa dau jos un kg si jumatate intr-o saptamana cu o activia de baut/zi.
  •  
    • 1427 mesaje
    12 Iul 2011, 12:54
    0 0
    Numai eu mananc salata
    Mi s-a acrit de atata salata, jur.
  •  
    • 8901 mesaje
    12 Iul 2011, 13:28
    0 0
    Ce fel de salata? Verde?
  •  
    • 1427 mesaje
    12 Iul 2011, 13:37
    0 0
    andrada86 said:
    Ce fel de salata? Verde?

     

    Nu, ca din aia nu pot sa mananc nici daca ma bati.

    Salata de rosii, cu castraveti si ardei gras.

  •  
    • 30 mesaje
    12 Iul 2011, 15:04
    0 0
    Un alt fel de a manca salata ...

    RULOURI CU SUNCA SI SALATA DE CRUDITATI
    Ingrediente:
    1 telina
    1-2 morcovi
    2 mere verzi
    maioneza
    sunca de praga feliata

    Mod de preparare:
    Telina, morcovii si merele se dau pe razatoarea mica, ca pentru salata. Se amesteca apoi cu maioneza si se asezoneaza cu putina sare si condimente dupa gust. Circa 3 lingurite din aceasta umplutura se aseaza intr-o felie de sunca. Se ruleaza. Pofta buna!

    Asta e tot de la cursuri eurocor...au si de arta culinara
  •  
    • 1427 mesaje
    12 Iul 2011, 15:25
    0 0
    Eh, cred si suna bine, dar eu nu mananc mezeluri, nu maioneza, nu aia, nu ailalta..
    Ce sa mai, nefericire totala
    Dar macar am inceput sa slabesc, tot e ceva.