Studiu: Cuplurile vegane au partide de amor mai incitante decât carnivorii

Organizaţia PETA loveşte din nou în consumatorii de carne, însă de data aceasta acolo unde-i doare cel mai tare: performanţele sexuale. People for the Ethical Treatment of Animals (PETA)

Organizaţia PETA loveşte din nou în consumatorii de carne, însă de data aceasta acolo unde-i doare cel mai tare: performanţele sexuale.

beguin

People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) este o organizație pentru drepturile animalelor recunoscută pentru controversele pe care le generează prin campaniile sale. De data aceasta, PETA a lansat un filmuleţ de 38 de secunde în care arată foarte explicit faptul că rezistenţa în pat a cuplurilor vegane (care nu consumă deloc carne) este mult mai ridicată spre deosebire de cei care obişnuiesc să consume carne, scrie publicaţia DailyMail.

3095B5D500000578-3416970-image-a-4_1453801843907

În filmuleţ apar două cadre, în stânga un cuplu care consumă carne şi a cărui partidă de amor durează 10 secunde, după care bărbatul ejaculează. Iar al doilea cadru este ocupat de un cuplu de vegani (care nu consumă deloc carne) şi a căror partidă de sex se întinde pe tot parcursul filmuleţului, fiind astfel mult mai intensă şi de durată.

Filmuleţul a apărut pe YouTube pe 25 ianuarie şi are deja aproape 200.000 de vizualizări.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod