Sfaturile sexuale ale lui Dr. Oz: amorul, secretul unui mariaj fericit

Specialist în sănatate și îndrăgită vedetă de televiziune, Dr. Oz are momente în care vorbeşte, pe site-ul său sau în emisiunea lui, despre viaţa sexuală. Având un mariaj fericit, Dr.

Specialist în sănatate și îndrăgită vedetă de televiziune, Dr. Oz are momente în care vorbeşte, pe site-ul său sau în emisiunea lui, despre viaţa sexuală.

Având un mariaj fericit, Dr. Oz le recomandă fanilor săi să facă dragoste de cel puţin două ori pe săptămână, pentru a avea o relaţie de succes. Soția doctorului, în vărsta de 51 de ani, este de acord că unul dintre cele mai importante ingrediente al căsătoriei ei reușite de aproape 30 de ani este pasiunea și faptul că cei doi acordă importanță vieții lor sexuale și momentelor pe care le petrec doar ei doi.

Afirmaţiile familiei Oz sunt susţinute şi de studiile care au demonstrat că persoanele care fac sex de două ori pe săptămână adaugă trei ani la durata de viaţă.

Pentru ca totul să meargă bine în cuplu, experţii spun că femeile nu ar mai trebui să se plângă de faptul că partenerii nu sunt romantici, ci ar trebui să înceapă ele să se schimbe. Spre exemplu, sexologii afirmă că, dacă bărbatul nu este destul de afectuos, femeia trebuie să facă primul pas şi să-l invite pe acesta la o cină romantică, să fie mai senzuală şi să spună ce doreşte.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod