Sex. 7 trucuri simple pentru orgasm garantat. Încearcă-le!

Dacă bărbaţii se bucură de orgasm de aproape fiecare dată când fac sex, în cazul femeilor este puţin mai dificil. Astfel că numeroase femei mimează climaxul pentru a nu-şi dezamăgi partenerii. Dacă anumite doamne întâmpină dificultăţi în atingerea punctului culminant, cu puţină practică şi respectarea câtorva sfaturi, orgasmele vor fi explozive. Iată câteva trucuri culese de la specialiştii în arta amorului. Încearcă-le!

Acordaţi timpul cuvenit preludiului
Chiar dacă aveţi ani de relaţie în spate şi vă cunoaşteţi trupurile foarte bine, nu săriţi peste preludiu. Câteva minute de atingeri şi mângâieri sunt foarte importante pentru o partidă de sex reuşită. Şi asta pentru că femeile au nevoie de mai multă stimulare pentru a se excita. Sexologii recomandă între 5-20 de minute de "joacă", în funcţie de nevoile fiecăruia, înainte de actul sexual. Săruturi, atingeri tandre, şoapte fierbinţi, experimentează orice mişcări care te excită.

Extra stimulare pentru punctele erogene
Nu neglija clitorisul şi punctul G dacă vrei să ai parte de orgasme intens. O mare parte dintre femei nu pot ajunge la orgasm doar prin penetrare şi asta pentru că aceste mici organe erectil nu sunt suficient stimulate. Îndrumă-ţi partenerul spre clitorisul tău şi lasă-l să se joace cât de mult vrea. De asemenea, o jucărie sexuală bine aleasă poate face diferenţa. În timp ce partenerul tău îşi face treaba, foloseşte şi o jucărie pentru mai multă stimulare.

Alege poziţiile potrivite
Poziţiile în care tu stai deasupra se numără printre cele mai bune poziţii de stimulare a punctului G. În plus, favorizează şi stimularea clitorisului. Dacă preferi o altă poziţie, foloseşte-te de degete sau vibrator pentru a-ţi stimula clitorisul.

Mişcări circulare
Indiferent cine se află deasupra, asigură-te că în timpul penetrării unul dintre voi efectuează mişcări circulare. Acestea îţi vor uşura drumul spre orgasm. 

Lubrifiere pentru plăcere intensă
În multe cazuri, atingerea orgasmului necesită şi contact sexual mai lung, aşa că păstrează mereu la îndemână un lubrifiant pentru a preveni iritaţiile, durerile sau alte senzaţii neplăcute care îţi pot strica seara.

Kegel
Exerciţiile kegel aduc numeroase beneficii. De asemenea, efectuate în timpul partidei de amor, intensifică plăcerea. În timpul penetrării, încordează muşchii pubococcigieni. Puterea de frecare va fi mai mare, iar senzaţiile vor fi mai puternice.

Relaxează-te!
Dacă vrei orgasm, atunci încetează să-l cauţi de fiecare dată când faci sex. Relaxează-te şi bucură-te de moment. Cu cât eşti mai relaxată, cu atât va veni mai repede. Stresul este cea mai mare piedică în calea orgasmului, spun sexologii, pe care trebuie să o îndepărtezi dacă vrei să ajungi la extaz. Goleşte-ţi mintea când eşti cu iubitul tău şi bucură-te de clipele în doi. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod