Poziţia 69. 5 variante pe care trebuie să le încerci

Când vine vorba de sexul oral, poziţia 69 este cea mai incitantă tehnică pe care o poţi încerca în dormitor. Sexul oral făcut simultan aduce satisfacţii mari ambilor parteneri şi creşte şansele orgasmului simultan. Poziţia clasică este cea în care femeia stă deasupra, astfel încât are controlul mişcărilor. Dacă deja ai experimentat-o şi vrei mai mult, îţi oferim câteva variante care merită încercate.

1 din 6

69 inversată, pentru femei supuse

Poziţia 69 inversată este cea în care te supui total partenerului tău. El este cel care va sta deasupra. Pentru această tehnică, încrederea între parteneri trebuie să fie totală. El te va imobiliza şi îşi va lăsa o parte din greutate pe tine, ceea ce ţi se poate părea copleşitor şi incitant în egală măsură. În acest caz, apucă-l ferm de şolduri şi controlează-i mişcările. Dacă vă incită sexul oral mai profund, cunoscut şi sub numele de deepthroat, te poţi aşeza cu capul la marginea patului, lăsându-l uşor pe spate. Pentru tine, plăcerea poate fi mai mare decât în cazul poziţiei clasice şi asta pentru că el are mai mult accces la clitorisul tău, decât dacă ai sta tu deasupra.
 

Comentarii (22)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Florin pe 29 Feb 2016, 14:06
    Fiecare face ce simte, cind este firbinte

    Orice fel de pozitie "sex" trebuie sa fie igienica. Omul (barbat sau femeie) are instincte animalice, de placeri deosebite si atita timp cit sint acceptate de cei doi, in cuplu, este bine. Si "sex" pentru inmultire tot instinct animalic este. Civilizat ar fi ca persoanele care spun ca "69" este murdar, animalic, sau doar birfesc din invidie, sa faca copii doar prin luarea de "mostre" de la barbat si femeie si contopirea acestora in epruveta. Sa nu mai faca sex niciodata, ci doar "in epruveta". Putem discuta si pe "lilusimiai@yahoo.com"

    5
    2

  • ATHOS pe 25 Sep 2015, 00:17
    "oral"

    ... toti cei care vorbesc zilnic (mai ales in mass media ) ,despre sex , fac sex "oral" ... pai , nu ?

    6
    2

  • tutu pe 10 Sep 2015, 18:38
    oribil

    De asta ne invadează musulmanii.Europenii nu se mai înmulțesc din cauza sex-ului oral.Le plac probele la oral.Dar mai grav că doar cu asta rămân,urmașii nu se fac pe cale orală și așa dispare specia.Rușine celor ce promovează așa ceva!!!

    4
    17

  • beatrice pe 10 Sep 2015, 10:02
    pozitia 69

    Ca femeia sa simta si ea orgasmul la maxim, nu doar barbatul trebuie sa incercam totul, fara limite in timpul sexului. Atunci cind ne incuibam si zicem ca ceva se poate si alta nu, femeilor inseamna ca nu ati simtit placerea adevarata niciodata. Iar sotii dvs. neaparat vor cauta alternative

    12
    3

  • soare pe 9 Sep 2015, 16:45
    incultura sexuala

    Numai incultura te poate face sa spui ca sexul oral este murdar, neigienic....orice sex se face dupa spalare, deci igienic...

    17
    3

  • Juvetele de Duba pe 4 Sep 2015, 07:12
    Pentru Ella si VP

    Se pare ca v-a ratacit necuratul si ati cazut in ispita acestui subiect. Omenirea tot aia este, si aceleasi vicii are din antichitate si pana in prezent, de terminat nu se va termina, asa cum sperati.

    8
    7

  • Ella pe 3 Sep 2015, 18:57
    curvele/curvarii fac 69

    Exista o categorie restransa de oameni care fac asa ceva, care sunt murdari prin natura lor, si, prin urmare, nu le este sila, iar aceasta categorie sunt curvele si curvarii....

    4
    31

  • VP pe 1 Sep 2015, 19:59
    asaaaa...

    ...a ajuns internetul,o groapa de mizerii. ...a ajuns omul,o alta Sodoma si Gomora. Pana cand Dumnezeu se va satura de noi,atunci va fi scrasnirea dintilor. Am pierdut orice sansa de vindecare,orice bun simt si corectitudine. Animalele facute sa serveasca omului si date de Dumnezeu au ajuns sa fie modele pentru oameni,ba chiar mai mult,ridicam promiscuitatea la rang de valoare,cinste si corectitudine.

    6
    21

  • Ilyes Corina pe 29 Iul 2015, 11:20
    Pozitia 69

    Eu nu as face asa ceva pentru nici un barbat de pe lumea asta,in primul rand este oribila aceasta practica si este neigienica

    13
    38

  • arman pe 10 Iul 2015, 16:31
    sex and clip sexi

    iwant clip and movies sex

    4
    7

  • Arici Pogonici pe 7 Iul 2015, 03:24
    Pentru mistretzu' :o)

    Intr-adevar "mistretule" tu ai si de ce te inmultii. sa te vaneze de-al de Tziriac... sunteti pe cale de dispartie, insa nu oamenii. Oricum, putregai cu totii ajungem in cazul inmormantarii. Doar daca nu cumva te imbalsameaza, impaiaza, arde sau mananca. Depinde de cine te prepara.

    3
    2

  • Arici Pogonici pe 7 Iul 2015, 03:15
    Incerati si pozitia 71

    Este vorba de mult dicutata pozitie 69 la care se adauga doua degete introduse in fiecare orificiu :o)

    15
    2

  • anonim pe 3 Iul 2015, 23:56
    imi place

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sexy

    6
    1

  • adi67dor pe 25 Mai 2015, 14:09
    certitudine....

    Nu exista femeie sa nu fi facut oral iubitului, partenerului sau barbat sa nu fi sarutat o femeie acolo, jos. Si ce e rau in asta? Nimic. Eu fac cu sotul sex oral, concomitent - pozitia 69 sau separat eu-lui, el-mie. Uneori, primul val imi vine asa. Si eu il termin pe el uneori prin oral. Si ce? Copii nostri nu au terminat studiile? Si fiica-mea probabil face cu iubitul ei 69, si ful meu face cu iubita lui 69. Si e bine asa. Marinela, Curtea de Arges.

    44
    5

  • Madalina pe 4 Apr 2015, 18:53
    Intoarceti-va la opinci,uitatilor de timp

    Fiecare face ce vrea cu viata lui ! In lume va credeti cinstiti si cinstitele pamantului. Sa am eu bani in geanta cate neveste suug de la ei si cati barbati baga botul la savarina ! ARTICOL PENTRU EDUCATIA CELOR CU OPINCILE LASATE LA BARIERA ! Mai cunoastem noi unele care se dau marii cinstite si ei isusi coborati jos dupa cruce si fac ce fac. Liber fiecare face ce vrea cu sentimentele lui

    39
    5

  • Ma-ta pe 4 Apr 2015, 06:14
    Nu am inteles nimic

    ...din rahatul asta.

    5
    21

  • tarabostess pe 3 Apr 2015, 22:19
    Numai tampiti

    Numai tampiti gen: "omoara-l, are parul lung". E un articol, adica o parere, deci poti fi de acord sau...nu. Si aici se termina discutiile! Nu-ti place nu citi! Si mai ales nu comenta! Ca toti ne dam...cine e fara pacat sa arunce primul piatra! Am vorbit!

    20
    10

  • Mda pe 3 Apr 2015, 21:16
    brain washing

    Draga Maria Ionescu(dupa parerea mea este un pseudonim, nu poti scrie aberatia asta de articol si sa semnezi cu numele real), Daca cineva ti-a dictat ce fel de articol sa scrii nu e nici o problema, asta e, mai faci si tu un ban ca e viata grea azi. Dar daca tu chiar crezi ce ai scris nu inseamna altceva decat ca incerci sa speli creierul altora tu insuti fiind jilava in zona capului. Sper ca romanii sa inteleaga ce faci...

    12
    20

  • mistretul pe 3 Apr 2015, 17:02
    69

    E ordin de la UiE ca toti "albii" din Oeropa sa se curvasareasca pina crapa toti de batrinete si de boli. Copii, sa faca Harapii. Dupa ce termina cu toti Oeropenii "nativi", cu Harapii termina repede, ca-s mai prosti, si ramin numa Ovreii pe tot pamintul. Smechera schema ha ? Nu va repeziti la Ovrei. Din doi Ovrei, unul vrea pamintul tau, si altul vrea pamintul lui, din Israel, pamint prost, e seceta acolo, dar tot il vrea, si e gata sa moara pentru el, si au murit pentru el de mai multe ori. Ajutati-l pe unu, si dati-l cu binisorul afara pe celalalt. Nu sunt toti magari, numa' unii. Io cred ca sexu' e, asa, ca o bere da distractie. Copiii sunt esenta vietii. Asta trebuie sa faci, ca sa faci ce trebuie. Sa-i cresti, ca sa-ti fie inlocuitorii tai, si mai buni decit tine, si daca ai norocul asta, o sa mori impacat cind ti-o veni sorocul. Daca nu, o sa mori ca un cane singur si o sa te dea la groapa de gunoi cum meriti. Ascultati de un timpit care a facut tot ce i s-a spus in "media". "Viata e facuta s-o traiesti" "Petreceri" "Bautura" "Muzica" "Are sinii mai mari" "Sex". "69" Prostii. Cind se apropie moartea, dashchizi ochii. Altii ti-au dat, dar tu n-ai dat la nimeni. Nu conteaza ce Religie esti (sau nu esti). Daca nu copiii sunt scopul tau in viata, esti putregai. Sa crapi in apartament singur si sa vie Sanepidu' sa te duca la groapa cu var.

    14
    29

  • Pozitia 69 pe 3 Apr 2015, 15:20
    Pozitiz 69

    Nu cred ca ar trebui sa criticati acest articol ci din contra sa-l laudati pentru ca poate asa unele persoane va mai luminati :)

    37
    15

  • sulicafranaru pe 3 Apr 2015, 14:26
    cretini obsedati

    domle,nu se gaseste nici o autoritate publica care sa se sesizeze si sa inchida acest sait de idioti obsedati sexual?nu e destula curvasarie,golaneala,adulter si promiscuitate in tara asta?unde vrem sa ajungem?sa se faca educatie sexuala,dar in mod organizat,la scoala sau la biserica si de catre persoane avizate,nu de curve si golani pe internet!

    29
    41

  • ada pe 3 Apr 2015, 14:19
    Jurnalism..

    Jurnalism de doi lei faceti voi, numai articole din astea perverse scrieti, ceva mai bun nu aveti ?

    17
    35

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod