Ora perfectă pentru a-ţi satisface iubitul. Află care este!

Femeile preferă orele târzii din noapte pentru amor, pe când bărbaţii devin mai pasionali dimineaţa, este concluzia unui nou sondaj realizat pe 2.300 de persoane. Potrivit studiului

hg

Femeile preferă orele târzii din noapte pentru amor, pe când bărbaţii devin mai pasionali dimineaţa, este concluzia unui nou sondaj realizat pe 2.300 de persoane.

Potrivit studiului condus de o companie producătoare de jucării erotice şi citat de Daily Mail, doamnele şi domnii nu se sincronizează când vine vorba de pasiune. Pentru femei, momentul perfect pentru sex este noaptea, la ora 23:21, iar pentru bărbaţi apare cu mai bine de 15 ore mai devreme, la 7:54 dimineaţa.

Chiar dacă au avut parte de o zi obositoare la birou, reprezentantele sexului frumos au un libido crescut între orele 23:00 - 2:00, în timp ce domnii sunt dornici de clipe pasionale înainte de ora prânzului, în intervalul 6:00 - 9:00. Rezultatele studiului au arătat că doar 11% dintre femei şi doresc să întreţină reaţii sexuale dimineaţa, în timp ce doar 16% dintre bărbaţi vor să facă dragoste chiar înainte să se culce. Aproximativ 70% dintre femei şi 63% dintre bărbaţi spun că au fost implicaţi în relaţii cu persoane pentru care dorinţa sexuală era diferită de a lor.

De asemenea, sexologii susţin că ştiu şi momentele ideale pentru a face dragoste şi a ajunge la orgasm. Potrivit specialiştilor, ziua potrivită pentru orgasme explozive la femei este cea de dinaintea ciclului menstrual. Motivul? În această perioadă, ţesuturile din zona genitală sunt mai sensibile, iar contracţiile din timpul orgasmului sunt mai intense. Aşa că nu te lăsa doborâtă de sindromul premenstrual şi tratează-te cu câteva momente de sex. Surpriza poate fi mare!

Sexologii recomandă şi partidele de sex dimineaţa. Sunt mai satisfăcătoare, spun ei. De ce? Spre deosebire de seara, când eşti epuizată după activităţile din timpul zilei, dimineaţa sunteţi odihniţi, relaxaţi şi cu mintea limpede. Astfel, clipele de intimitate sunt mai intense.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod