Iubire sau doar sex? 9 semne care îţi arată că te vrea numai la pat

O aventură de o noapte poate fi începutul unei relaţii serioase. Însă, în multe cazuri se întâmplă ca relaţia să nu evolueze şi să rămână la stadiul "fără obligaţii". Indiferent de caz, incertitudinea nu ar trebui să dureze prea mult timp şi ambii parteneri trebuie să realizeze cu ce se confruntă. În cazul în care lucrurile dintre voi sunt neclare pentru tine, iată câteva indicii care îţi arată că vrea doar sex de la tine.

Te vizitează doar noaptea
Şi de fiecare dată pentru sex. Chiar dacă foloseşte drept scuză programul încărcat, telefoanele după ora 8 seara în care îşi anunţă vizita nu sunt altceva decât celebrele "booty calls". În acest caz, tot ce vrea de la tine este sex.

Evită ieşirile în public

Nici în acest caz, veştile nu sunt bune. Dacă îţi propune să rămâneţi acasă pentru mai multă intimitate şi refuză ieşirile în oraş alături de tine, relaţia voastră se bazează doar pe sex.

Nu vorbeşte despre familie sau prieteni
Nu numai că nu-i cunoşti familia sau prietenii, dar refuză să-ţi vorbească despre ei? Când caută o simplă aventură, bărbaţii evită să ofere detalii despre viaţa lor. Dacă un bărbat se destăinuie, devine evident că nu eşti o oarecare în ochii lui.

Convorbirile telefonice şi mesajele au, întotdeauna, tentă sexuală
Te sună doar pentru a stabili o nouă întâlnire erotică sau îţi trimite doar mesaje cu conotaţie sexuală? În acest caz, nu este interesat de o relaţie pe termen lung cu tine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod