Ghimbirul, un puternic afrodiziac. Află cum îţi poate condimenta viaţa sexuală

O plantă apărută încă din antichitate, ghimbirul este la mare căutare şi astăzi, datorită proprietăţilor de excepţie pe care le are. Una dintre principalele calităţi ale ghimbirului

O plantă apărută încă din antichitate, ghimbirul este la mare căutare şi astăzi, datorită proprietăţilor de excepţie pe care le are.

Una dintre principalele calităţi ale ghimbirului este aceea că ceaiul preparat din rădăcina plantei este un bun remediu în răceli, fiind un calmant ideal pentru inflamaţiile gâtului, sinuzite, răguşeală şi febră. Însă, cel mai important efect pe care ghimbirul îl are este acela că stimulează atracţia fizică şi memoria.

Datorită ghimbirului, puterea de concentrare în timpul partidelor de sex este mult mai mare, iar la nivelul aparatului genital, el are o acţiune benefică asupra fertilităţii, creşte volumul spermei şi ameliorează motilitatea spermatozoizilor. Mai mult de atât, rădăcina are un efect de încălzire asupra organismului, este ușor antiseptic și stimulează secrețiile interne.

Dintre produsele pe baza de ghimbir care vă pot condimenta viaţa sexuală putem enumera siropul de ghimbir, ceaiul de ghimbir, limonada cu ghimbir şi berea cu ghimbir.

În acelaşi timp, ghimbirul este revigorant şi combate stările de oboseală, aroma sa dulce, dar înţepătoare, trezind toate simţurile. Gustul ghimbirului poate fi asemănat cu sexul în sine: la început simţi parfumul, apoi aroma devine din ce în ce mai puternică, la final rămânând doar gustul plăcut al unui ingredient inconfundabil.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod