Dr. Oz: alimente care îţi cresc libido-ul şi îţi oferă orgasme de neuitat

Există multe probleme care stau în calea unei vieţi sexuale satisfăcătoare. Dar nu eşti singură şi nici lipsită de ajutor dacă simţi că dorinţa ta sexuală nu mai este ce a fost odată. Ca să te ajute, Dr. Oz îţi prescrie alimente 100% naturale şi îţi garantează ca acestea îţi vor condimenta viaţa amoroasă şi readuce pasiunea în dormitor.

Orgasmele nu sunt nişte procese simple. Este nevoie de o stimulare fizică şi psihologică foarte complexă şi de o reacţie pe măsură. Când fiecare etapă este executată cum trebuie, poţi experimenta un torent de senzaţii satisfăcătoare. Dar, odată cu înaintarea în vârstă, şansele ca una din etapele fiziologice care duc spre orgasm să nu se desfăşoare în cele mai bune condiţii cresc şi fac ca scopul obţinerii orgasmului să fie mult mai greu de atins. În multe cazuri nici nu se mai ajunge la orgasm, pentru că un libido scăzut este adesea cauza de bază a acestei probleme.

Dar nu ai nici un motiv să te ruşinezi din cauza asta: 40% dintre femei experimentează o scădere a libidoului de-a lungul vieţii lor.

Chiar şi cu mult timp înainte de a ajunge la menopauză, corpurile lor trec prin nişte schimbări care le afectează nivelul hormonilor. Ovarele, care sunt sursa principală pentru 50% din conţinutul de testosteron din corpul feminin, devin mai puţin active scăzând producţia hormonului sexual care este vital pentru libido. Odată cu scăderea concentraţiei de estrogen din corp, scade şi cea de testosteron. Această scădere a testosteronului este adevărata vinovată pentru o slabă dorinţă sexuală.

Cu toate acestea, avem şi veşti bune.
Calea spre o mai mare satisfacţie sexuală poate începe cu ceea ce mănânci, având ca rezultat echilibrarea hormonală ce te va aduce mai aproape de scopul tău de a-ţi îmbunătăţi viaţa intimă şi de a obţine satisfacţia sexuală.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod