Cum să-i provoci erecţia în 10 secunde

Mulţi bărbaţi se plâng că nu-l pot controla pe "domnul" din pantaloni, care, ori face erecţii spontane - de exemplu, când sunteţi în supermarket, ori nu vrea să se ridice la înălţimea aşteptărilor- de exemplu, când îi faci sex oral.

Mulţi bărbaţi se plâng că nu-l pot controla pe "domnul" din pantaloni, care, ori face erecţii spontane - de exemplu, când sunteţi în supermarket, ori nu vrea să se ridice la înălţimea aşteptărilor- de exemplu, când îi faci sex oral. Orice penis neascultător poate fi însă dresat de o femeie puternică şi cu imaginaţie. Poţi ajunge să stăpâneşti penisul iubitului tău, dacă înveţi câteva trucuri şirete.

Ca să-l inciţi în doar câteva secunde trebuie să lucrezi pe două fronturi: mental şi fizic. Erecţiile bărbaţilor sunt de două tipuri: psihogene, când erecţia este provocată de stimuli psihici şi vizuali şi reflexogene, când erecţia este provocată de stimuli tactili.

Aşadar, ca să-i întăreşti penisul în doar câteva secunde trebuie să-l stimulezi ori mental, deci să-i trezeşti fanteziile, ori fizic, prin atingeri sexy.

Pentru erecţii psihogene: Tachinează-i penisul cu invitaţii sexy!


Sexologii te sfătuiesc să construieşti cât mai multă tensiune sexuală între tine şi iubitul tău, dacă vrei să-i provoci erecţii în câteva secunde. Tensiunea sexuală poate fi creată prin tot felul de tachinări.

Şopteşte-i chestii murdare, legate de penisul lui: astfel îi gâdili orgoliul cum nici nu-ţi imaginezi, iar erecţia este ca şi garantată.

 • Spune-i că te-ai gândit la penisul lui toată ziua sau că abia aştepţi să-i atingi penisul cu limba de jos în sus. Astfel de picanterii verbale îi vor trezi imediat interesul!

Oferă-i imagini sexy: bărbaţii se excită cel mai repede la stimuli vizuali, nu tactili. Aşa că înainte să-i atingi penisul, mai bine i-ai încânta privirea. Cum?

 • Masturbează-te în faţa lui, atinge-te, joacă-te cu simţurile tale şi vei vedea că iubitul tău va fi nerăbdător să intre şi el în joc.
 • Umblă aproape dezbrăcată prin casă: ce-ai zice să-i serveşti micul dejun la pat într-o zi de sâmbătă îmbrăcată doar în şorţul de bucătărie?
 • Arată-i ce lenjerie sexy porţi când sunteţi în maşină în drum spre casă.
 • Fă câteva exerciţii fizice prin casă purtând doar lenjerie intimă sau, dacă eşti lipsită de inhibiţii, costumul Evei. Ideal ar fi să testezi câteva poziţii mai flexibile de yoga. Dacă se uită la tine contrariat, spune-i că yoga te relaxează mai tare când eşti goală.
 • Poartă prin casă câteva outfit-uri supersexy, pe care nu le-ai purta niciodată pe afară. Arată-i iubitului tău latura ta mai nebunatică.
   
Pentru erecţii reflexogene: Atinge-i penisul direct sau incită-i zonele erogene!

Iată câteva atingeri senzuale perfecte pentru penisul lui:

 • Când conduce maşina şi a oprit la stop, profită de ocazie ca să-i pipăi zona intimă. Orice atingere interzisă este suficient de incitantă, încât să-i ofere o erecţie în câteva clipe.
 • Când staţi la masă faţă în faţă sau pe canapea, atinge-i zona intimă cu piciorul. Bărbaţii sunt înnebuniţi după picioarele doamnelor, aşa că vei fi uimită de reacţia lui când îl atingi atât de provocator.
 • Îmbrăţişează-l pe la spate şi plimbă-ţi palmele peste pieptul, abdomenul şi penisul lui... Se va simţi explorat.
 • Atinge-i penisul şi cu buzele, cu limba, eventual când se aşteaptă el mai puţin... De exemplu, când stă la birou. Efectul surprizei naşte erecţii imediate!

Ca să-i provoci o erecţie în câteva secunde, îi poţi atinge şi alte zone erogene:

 • Rochelle Stavi, autoarea cărţii "Sex Tips to Drive Him Crazy" te sfătuieşte să-i atingi degetele de la mâini într-un mod incitant."Când vrei să-ţi exciţi repede iubitul, ia-i un deget între buze, aşa cum faci cu penisul lui în timpul sexului oral. Mişcarea îl va înfierbânta!"
 • Mimează sexul oral şi cu buzele. Oferă-i un sărut apăsat, în care îi devorezi pur şi simplu limba, iar el va răspunde pe loc pasiunii tale.
 • Înfige-ţi unghiile în spatele lui şi coboară-le uşor spre fese. Atingerile pasionale, în care îi arăţi cât de mult îl doreşti, îl incită la maxim.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Albert pe 20 Aug 2012, 09:17
  Un articol excelent!

  Mi-au placutut tehnicile de SEX.Se vede foarte simplu ca au efect.Noi barbatii ne dam in vant dupa PROVOCARI.Continuati tot asa.SUCCES!!!

  3
  0

 • Elena pe 15 Sep 2011, 14:38
  De ce atata truda?

  Cand un barbat este innebunit dupa partenera sa, nu mai are nevoie decat s-o sarute si sa se imbratiseze cateva secunde si.,...ga-taaaaaaaaa! Cu Cerul deasupra mea va spun ca, si la 43 de ani de casatorie, se intampla asta, numai ca doar de 2 ori pe saptamana si - matinal - , mai frecvent. Singurul necaz este ca organismul lui nu mai produce "seva" ca in tinerete & maturitate, iar, daca mergem in concediu si el "se da ...tanar" si o tine mortis s-o faca mai des, atunci ii trebuie.....preludiu, lui, nu mie !!! Stiu ca nu credeti ca se intampla asta, la un Scorpion pozitiv si workaholic ! [ Mereu le-am recomandat fetelor sa se casatoreasca numai cu barbati - harnici si buni dansatori - , intrucat stiu sa faca o femeie sa fie implinita, totalmente, din toate p.d.v. !]

  18
  6

 • valy pe 14 Sep 2011, 22:39
  se aproba

  atingerea fizica e valabila si la degetele mari ale mainilor...

  3
  1

 • LUCI6702 pe 14 Sep 2011, 15:00
  ARTICOL DE CITIT

  Super articolul...cred ca foarte multe doamne au ce invata din el... Chiar si noi barbatii suntem "sensibilizati" cand vine vorba de PROVOCARE...Tineti-o asa. SUCCES

  4
  0

 • theneweva pe 14 Sep 2011, 11:19
  f bun articolul

  Foarte bun articolul.Eu apelez mereu la aceste trucuri si efectele nu se lasa asteptate

  11
  0

 • onutta21 pe 14 Sep 2011, 10:29
  :)))))

  mai fac si eu chestii dinastea cand suntem la semafor si reactia este imediata :)))

  5
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod