Cafeaua de dimineaţă stimulează pasiunea nebună!

O ceaşcă de cafea de dimineaţă poate stimula entuziasmul de a face o activitate, asta e clar, însă pentru bărbaţi, consumul cafelei este cu atât mai benefic: licoarea magică le

O ceaşcă de cafea de dimineaţă poate stimula entuziasmul de a face o activitate, asta e clar, însă pentru bărbaţi, consumul cafelei este cu atât mai benefic: licoarea magică le îmbunătăţeşte calitatea spermei, conform unui studiu realizat de această dată, cum era logic, de un grup de cercetători din Brazilia. :) Ăştia nici nu ar putea face altfel de studii decât despre cafea şi/sau droguri.

În urma cercetării, oamenii de ştiinţă au aflat că bărbaţii care beau cafea regulat în fiecare zi (1-3 ceşti de cafea/ zi) au o calitate mult mai bună a spermei decât cei care nu beau cafea.

De ce? Păi, conţinutul de cofeină creşte fertilitatea bărbatului.

Cum într-un lucru bun există unul şi foarte rău, medicii avertizează asupra pericolului reprezentat de consumul excesiv de cafea - acesta poate creşte riscul de accident vascular cerebral din cauza deteriorării peretilor vaselor de sânge.

Acum există două opţiuni: ori cu o calitate excelentă a spermei cu accidente vasculare cerebrale, ori sănătos tun, dar fără spermă cu care să te mândreşti.  :))))

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod