Atingerea fazelor in platou la femeie

In acest exercitiu vei invata cum sa atingi faze in platou sau cum sa te mentii la anumite niveluri de excitare in timp ce partenerul te stimuleaza. Nu uita ca respiratia...
In acest exercitiu vei invata cum sa atingi faze in platou sau cum sa te mentii la anumite niveluri de excitare in timp ce partenerul te stimuleaza. Nu uita ca respiratia regulata, folosirea muschiului PC, miscarile pelviene si tehnica de schimbare a concentrarii te pot ajuta sa iti mentii un anumit nivel de excitare.

O alta metoda pentru atingerea fazelor in platou este de a-i cere partenerului sa se opreasca si apoi sa reinceapa sa te stimuleze. In momentul in care atingi un punct in care doresti sa iti mentii excitarea, spune: "Stop". Atunci cand starea de excitare incepe sa coboare, spune: "Incepe." Ori, iti poti ruga partenerul sa-si accelereze, iar apoi sa-si incetineasca stimularea, spunand "Mai repede" si "Mai incet".

Experimenteaza pentru a vedea cat de multa energie sexuala poti acumula. Observa felul in care ti se cladeste increderea in propriul tau corp, pe masura ce devii din ce in ce mai flexibila in a-ti modula singura starea de excitare, plutind in sus si in jos pana in momentul in care esti gata sa atingi punctul culminant.

Exercitiul

Intinde-te pe spate, cu bratele si picioarele usor desfacute. Partenerul tau va incepe sa-ti faca o mangaiere pe partea ventrala a corpului si apoi se va deplasa spre organele tale genitale. Incepe prin a atinge nivelul 3 sau 4 de excitare prin stimulare orala.

In momentul in care ajungi la nivelul 5, vezi daca te poti mentine acolo timp de cateva secunde, schimbandu-ti modalitatea de a respira. Pe masura ce atingi un nivel putin mai ridicat decat nivelul 5, incetineste-ti respiratia pana cand revii sub acesta.

Apoi, pentru a te ridica din nou peste nivelul 5, incearca sa respiri un pic mai repede pana cand simti ca aproape gafai. Vezi daca te poti mentine la nivelul 5 pentru cateva secunde sau chiar minute, concentrandu-te numai asupra respiratiei tale si ajustand-o.

In continuare, incearca o faza in platou la un nivel de excitare mai inalt folosindu-ti muschiul PC pentru a te mentine la acel nivel. Pe masura ce atingi un punct putin deasupra nivelului 6, strange-ti de cateva ori muschiul PC pana cand revii sub acest nivel.

Atunci cand doresti sa ajungi la un nivel de excitare mai ridicat, relaxeaza-ti muschiul PC si lasa-ti excitarea sa creasca. Vezi daca iti poti mentine excitarea aproximativ la nivelul 6 folosindu-ti numai muschiul PC.

Incearca atingerea fazelor in platou la aceleasi niveluri sau la niveluri mai inalte prin schimbari ale miscarilor soldurilor si ale concentrarii. Observa care combinatie a acestor tehnici este cea mai eficienta in cazul tau. Pune-ti partenerul sa continue sa iti mangaie organele genitale folosindu-si fie mana, fie buzele sau limba.

Vezi daca poti sa combini toate tehnicile de atingere a fazei in platou si sa le folosesti in acelasi timp. Daca reusesti sa te mentii timp de cateva secunde in faza in platou corespunzatoare nivelului de excitare 7 sau 8, inseamna ca esti pregatita sa treci la urmatoarele exercitii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod