6 reguli pentru o partidă de sex reuşită sub duş. Pune-le în practică!

Sexul la duş poate fi o experienţă cu adevărat fierbinte, dar spontaneitatea nu este întotdeauna bine venită într-o situaţie în care o mişcare greşită poate deveni un drum la spital.
Sexul la duș poate fi o experiență cu adevărat fierbinte, dar spontaneitatea nu este întotdeauna bine venită într-o situație în care o mișcare greșită poate deveni un drum la spital. Iată 6 reguli pentru o partidă de sex reușită sub duș, care îți asigură siguranța, dar te ajută și să te bucuri la maxim de acestă experiență.

Atracția sexului la duș ține în mare parte de aparența unui moment inocent ce se transformă într-o experiență senzuală. Când îți dorești să o încerci nu o spune în mod evident, invită partenerul la duș și lasă apoi lucrurile să evolueze încet.

Asigură-te ca baia este curată și ordonată înainte să-l inviți la duș

Senzualitatea sexului la duș poate fi ucisă rapid de o cabină de duș sau o cadă murdară. Asigură-te ca baia este curată, parfumată și elimină din zona dușului orice obiect utilitar pe care nu îl vei folosi: în special lamele de ras și uneltele pentru exfolierea coatelor sau a călcâielor.

Este indicat să ai la îndemână și mai multe prosoape. Odată ce devine evident că urmează o partidă de sex, acoperă fundul cabinei de duș sau cada cu un prosop mare, pentru a scădea riscul alunecării. În plus, prosopul este o suprafață mai comodă și pentru momentele în care tu sau partenerul veți ajunge în genunchi.

Nu sări peste preludiu

Preludiul la duș poate fi minunat, mai ales că partenerul va fi probabil foarte încântat de ideea că îți poate săpuni sânii în voie. Evită tentația de a te apuca să te speli singură, dar mângăie-l pe partener cu săpun sau cu gel de duș.

Sexul oral la duș poate fi o experiență excitantă pentru amândoi, la care contribuie fie aburul, fie direct jetul de apă caldă.

Clătește-te de săpun înainte de penetrare

Nu începe niciodată penetrarea înainte ca amândoi să fiți bine clătiți cu apă. Totul este alunecos la duș, iar dacă și pielea partenerul este la fel, riscul de accidente crește.

Folosește un lubrifiant pe bază de silicon

Săpunul nu este un lubrifiant bun, iar unele săpunuri pot chiar irita zonele intime atunci când nu sunt clătite rapid. Dacă ai nevoie de lubrifiere suplimentară, apelează la un lubrifiant pe bază de silicon, care rezistă mai bine în condiții de umiditate. Lubrifiantele pe baza de apă își pierd eficacitatea foarte rapid la duș.

Evită apa fierbinte

Stabilește cu grijă temperatura optimă a apei și evită apa fierbinte. Expunerea prelungită la un jet de apă fierbinte îți deshidratează pielea și ți-o poate chiar irita. Pentru el, apa fierbinte poate fi echivalentă cu o ejaculare prematură, deoarece căldura îi dilată vasele de sânge și îi afectează și contracțiile musculare.

Alege cu atenție pozițiile

Dacă vrei să faci sex în picioare, nu te sprijini niciodată de peretele exterior al cabinei de duș. Pereții interiori și fundul căzii sau al cabinei de duș sunt cele mai sigure suprafețe de care te poți sprijini, iar cele mai multe suporturi de prosoape nu sunt pregătite pentru a susține greutăți mari.

Într-o cadă, ai la dispoziție mai multe poziții plăcute pentru amândoi, dar la duș poate fi mai greu să găsești una comodă. În timpul sexului la duș nu schimba prea des poziția, alege una sigură și bucură-te de ea alături de partener pentru cel puțin câteva minute, dacă vrei să ai o experiență memorabilă a paridei de sex reușită sub duș.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod