6 avantaje ale unei partide de sex cu un bărbat mai bătrân. Încearcă-le!

Mass-media promovează virilitatea bărbaţilor tineri, dar o partidă de sex cu un bărbat mai bătrân poate fi de multe ori chiar mai satisfăcătoare. Dacă ai avut experienţe doar cu parteneri de o vârstă foarte apropiată de a ta, probabil că nu ai cunoscut până acum avantajele pe care le oferă vârsta.

Dincolo de șarmul distins pe care îl poate poseda un bărbat mai în vârstă, există câteva avantaje clare pe care ți le poate oferi o partidă de sex cu un bărbat care are mai multă experiență de viață ca tine.

Te apreciaza mai mult

Primul lucru pe care îl poți observa la un bărbat mai în vârstă este că știe să te trateze cu respect.
Pentru că nu are la fel de multe ocazii să atragă femei mai tinere ca un bărbat cu mai puțini ani, știe că este important să impresioneze pentru a contribui la o experiență cât mai plăcută pentru amândoi.

Îi pasă cu adevărat de orgasmul tău

Bărbații tineri pot fi de multe ori mai egoiști în pat. Satisfacția personală este în multe cazuri singurul scop, iar dacă tu nu i-o oferi, are în agenda telefonului alte 10 tipe care așteaptă un telefon.

Dacă este mai în vârstă ca tine, a trecut deja prin această fază și a înteles că cele mai plăcute experințe sunt cele împărtășite în doi. Un bărbat mai bătrân va arăta că îi pasă cu adevărat de orgasmul tău și asta îl face automat mai bun în pat.

Experiența își spune cuvântul

Cu unele excepții rare, ca bărbatul care tocmai a divorțat de cea cu care a început prima relație serioasă în liceu, un avantaj uriaș este experiența.
Cu cât a făcut sex cu mai multe femei, cu atât știe cum să te surprindă mai plăcut și să te ducă pe culmile plăcerii.

Chiar dacă mulți bărbați mai tineri știu teoria despre cum să satisfaci o femeie, nu au întotdeauna răbdare să o pună în practică corect.

Acceptă ritmul tău

Spre deosebire de un tinerel care vrea să termine rapid ca să apuce să mai prindă ceva din meci, un bărbat mai bătran știe că femeia impune ritmul cel mai bun în timpul unei partide de sex.

Când are experiența, știe că nu există nicio grabă și că puteți chiar la o pauză pentru o gustare senzuală în pat, urmată de o nouă repriză de sex, mai puțin sălbatic, dar mai intens.

Șanse mai reduse de eșec al erecției

O problemă cu erecția îl poate lua prin surprindere pe un bărbat mai tânăr care nu se așteaptă deloc la ea.
Cei mai în vârstă sunt însă pregătiți pentru această opțiune și au la dispoziție numeroase metode pentru a se asigură că vor avea o erecție satisfăcătoare pentru parteneră.

Nu glumi pe seama lui dacă îl vezi că ia o pastiluță albastră înainte. Vei descoperi ce efect excelent are pentru erecția lui.

Înveți lucruri noi

Dincolo de plăcerea momentană, poți descoperi că ai învățat lucruri noi după o partidă de sex cu un bărbat mai bătrân. Lasă-l să te ghideze atunci când simți că intri într-o parte a sexualității tale care nu a fost explorată încă la potențialul maxim.

Poți învăța și lucruri noi despre cum poți satisface la maxim un bărbat, dar cele mai importante descoperiri vor fi probabil legate de plăcerea ta.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Vlad pe 12 Sep 2013, 14:08
    In viata totul este relativ !

    Decat sexul cu un batran de 25 de ani pe care atarna slana, mai bine sexul cu un tanar de 40 de ani care arata bine, face sport si are de partea lui experienta.

    4
    1

  • annamaria pe 21 Aug 2013, 14:06
    Foarte adevarat!

    Sunt o fata de 21 de ani care a experimentat acest tip de sex si va pot spune ca(in cazul meu) punctele descrise in articol se potrivesc in totalitate cu experienta mea.

    3
    0

  • Angela Pochincereda pe 21 Aug 2013, 10:03
    Batranii trebuie sa stie locul lor deja

    O indrumare pentru domnisoare f. gresita. Nu afirm ca nu sunt exceptii, de o dragoste suprema cu o persoana mult mai invarsta. Dar o partida de sex cu un batran poti sa pierzi pofta de sex pe toata viata , plus sa ei un bucet de bacterii si diferite boli, batranii au sistemul imunitar mult mai slabit si sigur nu ramai fara o surpriza in timp. Vorbesc serios.Dezgustator articolul. De o reletie adevarata mai se poate discuta....Pentru un sistem imunitar bun cititi despre transfer factor..

    0
    5

  • Florin L pe 15 Iun 2013, 03:19
    praf

    cred ca asta e raspunsul la un colectiv de batranei de 70 ani. depinde de om si de situatie fiecare dintre cele mai sus. deci fara aberatii ca ne suparam :)

    1
    2

  • j.1 pe 11 Iun 2013, 03:15
    iacsss..

    dezgustator... si poza e groaznica. :| nu stiu cum va puteti gandi la asa ceva...

    2
    1

  • Elena pe 27 Mai 2013, 12:43
    Barbatul harnic in toate si bun dansator.....

    .....este verificat de mine, in acesti 43 de ani, pentru ca, daca este asa, asa este "din start", nu trebuie sa astepti sa faca 5060de ani!! Luati seama in jurul vostru, la vreo petrecere unde se danseaza. Sunt zeci de femei, care stau la masa, langa parteneri, care sunt deja aburiti de bautura, iar in ele "joaca viata", se uita cu jind in ring siiiiii-i stau, ca n-au ce face, langa comozii si egoistii lor! Barbatul care trudeste, nu numai la job, ci si in camin, precum si cel caruia ii place sa-si danseze partenera acela este "barbat adevarat", nu "avorton", ca....vezi Doamne, doar are pantaloni si cravata! Workaholic-ul moderat( "dependentul si innebunitul dupa MUNCA") si Dansatorul la petreceri este barbatul ideal, si in dormitor - tanar sau varstnic - , si fara "pastiluta" chiar! Este o parere si o experienta!

    4
    2

  • Roxana pe 27 Mai 2013, 08:20
    discutabil

    Cu exceptia primului argument , "te apreciaza mai mult" , motivat de faptul ca nu stie cand mai poate fi in intimitate cu o femeie mai tanara , toate celelalte sunt discutabile....In plus, nu sunt luati in considerare parametrii estetici , fizici...trebuie sa fie un barbat sanatos , f. atent , ingrijit , care practica sport...altfel ...mai bine nu !

    6
    6

  • razvan pe 26 Mai 2013, 00:52
    articol comandat de Iri

    Incearca-l !! .................................

    8
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod