5 factori care îți afectează viața sexuală și distrug pasiunea în cuplu

Sexul are prea multe beneficii ca să te privezi de el. Identifică ce anume îți scade apetitul sexual și încearcă să rezolvi rapid problema!
Si daca stii toatea astea, atunci ar trebui sa incepi sa te gandesti putin mai mult la binele tau, iar atunci cand usa se inchide si ramaneti doar voi doi, sa faci tot posibilul ca nimic sa nu va intrerupa momentul de intimitate. Indiferent ca faceti sex in fiecare zi sau de doua ori pe luna, este important sa te relaxezi si sa simti placerea.

Daca ai observat ca in ultima perioada momentele intime cu partenerul tau nu mai sunt chiar un motiv de bucurie, gandul iti zboara de fiecare data pe alte meleaguri si faci sex doar pentru ca trebuie sa faci, atunci ia in calcul cei 5 factori care iti afecteaza viata sexuala si ai grija sa ii elimini cat mai rapid din calea ta:

Te stresezi prea tare


Din pacate, stresul este parte din noi in egala masura in care este si bucuria… sau poate suntem chiar mai stresate decat fericite.
Si tot din pacate, stresul ne afecteaza viata in fiecare zi, mai rau decat o durere pe care o resimtim dupa o despartire, pentru ca stresul e mereu, durerea trece la un moment dat. Remedii pentru stres sunt multe, dar prea putin ne folosim de ele. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod