4 gesturi pe care ţi-ar plăcea să le facă iubitul tău

Te sărută dimineaţa înainte să plece la muncă? Sunt atâtea lucruri mărunte, dar care pot să aibă o importanţă semnificativă pentru relaţia voastră Chiar dacă te numeri printre

Te sărută dimineaţa înainte să plece la muncă? Sunt atâtea lucruri mărunte, dar care pot să aibă o importanţă semnificativă pentru relaţia voastră
Couple has fun. love, sex

Chiar dacă te numeri printre persoanele romantice sau eşti o femeie mai pragmatică, există anumite lucruri pe care ţi-ai dori să le facă iubitul tău. Consideri că acele gesturi ale lui pot să te umple de bucurie şi-ţi dau speranţa că relaţia voastră este pe drumul cel bun.

1. Sărutul de dimineaţă
Recunoaşte că ţi-ar plăcea ca iubitul tău să nu uite niciodată să te pupe sau să te sărute înainte să fugă pe uşă spre muncă. Acest obicei este foarte plăcut, fiind un moment tandru între voi în vâltoarea unei vieţi foarte agitate. Obişnuieşte-l cu acest lucru dacă îţi doreşti să fiţi romantici de dimineaţă!

2. Îmbrăţişarea pentru somn
Nimic nu este mai plăcut decât să adormiţi îmbrăţişaţi şi să te simţi în siguranţă în braţele iubitului tău. Acest lucru conferă linişte şi senzaţia plăcută că eşti iubită cu adevărat.

3. Mângâieri tandre după sex
În cazul femeilor, o partidă de sex nu se încheie brusc după orgasm, ci necesită o dezmierdare, mângâieri tandre şi îmbrăţişări pentru ca totul să fie perfect. Poate nu de fiecare dată, dar nu cred că te-ar deranja ca iubitul tău să te mângâie drăgăstos şi să te cuprindă în braţe după ce aţi făcut amor.

4. Declaraţii neaşteptate de dragoste
Fie că-ţi spune în timpul zilei pe facebook că te iubeşte sau că-ţi aduce flori într-o zi absolut banală sunt câteva dintre gesturile romantice pe care fiecare femeie le adoră. Spune-i ce-ţi place şi el te va surprinde!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod