Topul destinațiilor preferate de Valentine's Day și atracțiile lor "ascunse"



Apus romatic pe Colina Gianicolo sau croazieră nocturnă pe Tibru, în Roma


În Roma, o altă destinație preferată de îndrăgostiți, turiștii pot admira apusul de pe Colina Gianicolo, unul dintre locurile care asigură cele mai bune priveliști asupra Orașului Etern. Cuplurile se pot plimba apoi pe „Vialetto degli Innamorati” (Aleea Îndrăgostiţilor), situată în apropierea bisericii Santa Maria del Rosario, iar seara se pot bucura de o cină romantică La Pergola, unul dintre cele mai bune restaurante din Italia și singurul cu 3 stele Michelin din Roma.
Situat într-un parc privat, restaurantul are o priveliște fascinantă asupra orașului.
Cuplurile de îndrăgostiți pot încheia seara romantică cu o croazieră nocturnă pe Tibru, până la Insula Tiberina și înapoi.

Croaziere nesfârșite și ”baie” de flori, în Amsterdam

Amsterdam, un oraș compact, fermecător și cosmopolit, supranumit “Veneția Nordului” datorită celor peste 100 de canale ale sale, oferă peisaje încântătoare la tot pasul. Romanticii incurabili își pot rezerva croaziere la lumina lumânărilor pe canalele Amsterdamului și pot vizita singura piață plutitoare de flori din lume, Bloemenmarkt, aflată pe malul sudic al canalului Singel.
Vizavi de Casa Anne Frank se află Muzeul Lalelelor din Amsterdam, unde poate fi descoperită istoria fascinației olandeze pentru lalele, în secolul al XVII-lea, când oamenii erau dispuși să plătească sume exorbitante pentru un bulb.

Iubire la înălțime, cu vulcanul Etna pe fundal, în Taormina

Taormina, recunoscută ca ”Perla Mediteranei”, este o altă destinație ideală pentru îndrăgostiți.
Situată pe coasta de est a Siciliei, deasupra a două golfuri, stațiunea a fost construită pe Muntele Tauro și oferă o priveliște impresionantă a coastei de est, având vulcanul Etna în fundal.
Teatrul Antic grec, cu a lui priveliște splendidă, parcul Villa Comunale, Isola Bella și o excursie la muntele Etna sunt doar câteva dintre atracțiile pe care trebuie să le bifeze turiștii care ajung aici. De neratat este și Giardino Pubblico, o comoară bine păstrată, plină de flori, cu vegetație luxuriantă, ideală pentru îndrăgostiții care vor să se bucure de natură și intimitate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod