Cuplu trist

Te-a înșelat! Află ce opțiuni ai!

Infidelitatea in cuplu

Pui capăt relației dacă simți că nu poți ierta

Sunt persoane care găsesc puterea de a ierta, chiar și atunci când au suferit foarte mult. Dar sunt și oameni care pur și simplu nu-și pot scoate din minte că au fost trădați, oricât de mult și-ar dori. În cazul în care faci parte din cea de-a doua categorie, pentru tine, viața alături de iubitul tău care a călcat strâmb poate fi un calvar, deși poate că el regretă enorm. Dar dacă îți vei ghida viața după emoțiile negative provocate de suferința prin care ai trecut, relația ta va fi oricum sortită eșecului.
Decât să-i reamintești permanent celui de lângă tine că te-a făcut să suferi, decât să trăiești veșnic cu teama că se va întâmpla iar și să-ți transformi astfel relația într-un calvar, mai bine găsești puterea de a pune capăt și de a merge mai departe. Este necesar să te cunoști foarte bine pe tine însăți și să știi dacă ai sau nu capacitatea de a ierta.

Faceți o pauză

Uneori ai nevoie să faci un pas în spate ca să poți privi situația în ansamblu. Iar dacă ai aflat că ai fost înșelată și te simți complet debusolată, fără să știi ce ai de făcut mai departe, o pauză în relația cu iubitul tău ar putea să te ajute.
Momentele în care sunteți fiecare pe cont propriu vă pot ajuta să înțelegeți care sunt problemele relației voastre, de ce ați ajuns în această situație și, mai ales, ce se poate face pentru a o depăși.
 
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mara pe 3 Iun 2016, 14:01
    Te-a înșelat! Află ce opțiuni ai!

    dupa 24 ani de relatie am ajuns sa nu-mi piese daca partenerul o face sau nu cu altcineva. Problema este ca nu mai simt nimic senzual pt.el. Cred ca daca mi-as gasi pe cineva as faceo si eu. Odata ce pasiune nu mai e ce-i de facut? Sa te desparti?Sau sa accepti cate o prospatura din cand in cand.

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod