Stii regulile de aur ale despartirii?

Toate sfaturile prietenelor se indreapta catre tine atunci cand parasesti sau esti parasita intr-o relatie. Chiar si atunci cand ti-ai luat de multe ori "la revedere", nu este usor...
Toate sfaturile prietenelor se indreapta catre tine atunci cand parasesti sau esti parasita intr-o relatie. Chiar si atunci cand ti-ai luat de multe ori "la revedere", nu este usor sa depasesti momentul. Iata aici regulile de aur pe care trebuie sa le ai la indemana in momentul despartirii.

Regula 1: Timpul necesar "vindecarii" este egal cu timpul petrecut impreuna.
Aceasta regula este asemanatoare cu un calcul matematic. De fapt vrea sa-ti spuna ca nu il poti uita dupa o saptamana, doua daca ati fost impreuna 3-4 ani. Este regula care te ajuta sa nu te implici intr-o alta relatie mai devreme decat trebuie.
Multe dintre noi revin la vechea relatie si in final la despartire. Daca nu poti astepta atat timp inainte de a te implica intr-o noua relatie, atunci asteapta macar jumatate din timp. Asta inseamna ca esti rationala si din fericire nu vei mai face aceeasi greseala.

Regula 2: Poti sa minti atunci cand este nevoie
Nu este rau daca te folosesti si de minciuna din cand in cand. De exemplu in cazul fostului iubit. Nu trebuie sa-i spui cat de mult iti lipseste. Pastreaza adevaratele stari sufletesti pentru prietenii apropiati. Vestea ca esti fericita va ajunge mai repede la fostul tau prieten decat cea ca nu iti este prea bine.


Regula 3: Nu pleca la cumparaturi
Sa iesi la cumparaturi este indicat mai tot timpul, dar nu si atunci cand doar ce ai fost parasita. Intreba orice femeie si ai sa vezi ca piesele cele mai urate din garderoba ei, unele dintre ele inca nepurtate, au fost cumparate cand nu gandea tocmai clar: cu alte cuvinte, la sfarsitul unei relatii.
Un sfat bun este sa eviti orice achizitie majora cel putin trei luni dupa despartire. Lasa cartile de credit pe mana prietenelor, sa fie puse la loc sigur si fa-le sa-ti promita ca oricat de mult ai implora, nu ti le vor da...


Regula 4: Gandeste-te in permanenta la fostul
Nu este atat de straniu cat poate parea. Pentru ca in clipa in care vei inceta sa te mai gandesti la el, exact atunci va aparea. Iar tu nu poti fi altfel decat machiata, coafata si imbracata asa cum nu-i placea lui. Daca ti se pare prea dureros sa te gandesti la el tot timpul, nu mai exista decat o solutie: asigura-te ca arati superb de fiecare data cand pleci din casa. Este alegerea ta...

Regula 5: Nu trece singura prin asta
Oricat de stanjenitor sau ciudat poate parea, suntem pierdute daca nu avem incredere in prieteni in astfel de momente.
Ei sunt cei care te cunosc cel mai bine si pot face fata cu succes scenelor stanjenitoare de dupa o despartire: sa bei, sa-l suni numai ca sa-i auzi vocea, sa nu vrei sa mananci, sa plangi in continuu si asa mai departe.

Si nu uita! Despartirea are un mare avantaj: iti lasa mai mult timp liber de petrecut cu prietenii. Profita din plin de astfel de momente.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Laurra pe 2 Oct 2008, 03:42
    barbatii "buni la ceva "

    Sa fim serioase e mult mai bine fara eii fara nervi stres intrebarii e bine cu ei decit aventuriile kare ti le poate da pt o seara atita tot in rest nu sunt si inka ceva cu sau fara ei e tot una.

    1
    1

  • nadia pe 10 Mar 2008, 17:35
    despartirea - vid de ratiune

    Nici o regula nu ramane valabila cand despartirea se produce si mai exista inca sentimente! Cand iti daruiesti viata pe de-antregul , echilibrul nu-l mai gasesti nici in 25 de ani.O singura data in viata iti este dat sa-ti intalnesti sufletul pereche .Timpul schimba uneori , ca un magician , printul in zmeu...si atunci ori fugi , ori ramai...Asta inseamna sa alegi...Divortul nu inseamna totdeauna ca totul e pierdut.S-au poate e doar o speranta a mea...ca multe altele...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod