Jeff Bridges

Sfaturi de la Jeff Bridges pentru o căsnicie fericită

Jeff Bridges și soția lui sunt împreună de aproape patru decenii, iar căsnicia lor pare desprinsă din basme. Este genul de relație solidă, în care iubirea și respectul reciproc primează. Cei doi împart și bune și rele și, cumva, au descoperit secretul unui mariaj perfect. Există un anumit motiv pentru care actorul, acum în vârstă de 69 de ani, nu vrea să o piardă niciodată pe soția lui, Susan Geston, în vârstă de 66 de ani.
Chiar dacă actorul Jeff Bridges  și soția sa, Susan Geston, sunt căsătoriți de 41 de ani, a existat un moment în care actorul era îngrozit de angajament. "Nu știu cum este pentru femei sau pentru alți bărbați, dar când eram tânăr și aveam 20 de ani, mă temeam de căsătorie", a declarat actorul pentru Reader's Digest în anul 2006. "Am crezut că este un pas gigant spre moarte. Așa că am făcut tot ce mi-a stat în putere pentru a rezista, dar ideea mă înspăimânta.", a mai spus el.

"Trăim într-o industrie dificilă pentru relații"


Cei doi se cunosc din anul 1975 și doi ani mai târziu, în anul 1977 s-au căsătorit.
Actorul mărturisea că tot ceea ce a reușit să facă în această viață a realizat alături de soția lui.

"Trăim într-o industrie dificilă pentru relații. Mereu am crezut că soției mele ar trebui să i se recunoască meritele pentru succesele mele, pentru că nu aș fi putut să fac ceea ce fac fără sprijinul ei.", a mai spus actorul, făcând referire la faptul că Hollywood-ul și lumea celebrităților, în general, nu este un mediu tocmai bun pentru relațiile de durată.
Există multe cupluri de vedete care au șocat pe toată lumea cu vestea că divorțează, ex. Angelina Jolie și Brad Pitt, Jennifer Garner și Ben Affleck, etc. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod