Sex: Cum arată femeia perfectă în mintea unui bărbat. 7 principii!

Bărbaţii se hotărăsc cu greu asupra unui tip de femeie pe care îl preferă, însă ultimele studii realizate arată care sunt caracteristicile preferate de masculi.
Bărbaţii se hotărăsc cu greu asupra unui tip de femeie pe care îl preferă, însă ultimele studii realizate arată care sunt caracteristicile preferate de masculi.

1. Este brunetă şi are părul lung

Cu toate că se credea că blondele sunt cele mai dorite de către bărbaţi, iată că acest studiu a dat calculele peste cap. 53% din respondenţi au spus că femeia ideală ar trebui să fie brunetă. Mai mult, ea trebuie să aibă părul lung şi să îl poarte desfăcut.

2. Are ochii deschişi la culoare

Bărbaţii care au participat la sondaj au spus că privirea unei femei este foarte importantă, iar dacă aceasta are ochii verzi sau albaştri, este mult mai atrăgătoare.

3. Are o gropiţă în bărbie

Faţa este un principiu foarte important pentru masculi, iar dacă femeia are o gropiţă în bărbie, reprezentanţii sexului tare se vor topi după ea. În plus, bărbaţii sunt atraşi şi de pistrui.

4. Nu trebuie să ţină dietă

După cum era de aşteptat, bărbaţii nu au ocolit deloc subiectul privind aspectul corpului femeii ideale. 45% din masculii intervievaţi afirmă că visează la o femeie cu forme voluptoase, nu la una care are un fizic precum al manechinelor.

5. Este tandră


46% din bărbaţi spun că adoră femeile care sunt tandre, următorul loc în preferinţele masculilor fiind ocupat de inteligenţă. Pe locul al treilea se află umorul femeilor.

6. Poartă tocuri şi fustă

Majoritatea bărbaţilor intervievaţi au spus că femeia perfectă ar trebui să poarte tocuri, fuste şi multe bijuterii.

7. Este originară din Franţa

Potrivit sondajului, 26% din bărbaţi sunt de părere că cea mai bună parteneră de sex este născută în Franţa şi trebuie să ia iniţiativa şi să facă primul pas.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marimar pe 4 Sep 2012, 11:24
    este doar un studiu...ce dumnezeu!

    sunt curioasa asupra carui esantion de barbati a fost facut acest studiu...dar daca este adevarat atunci noi femeile cu forme mai avem speranta...sa nu fim strivite de fotomodele...traiasca feminitatea sub toate formele ei!

    3
    1

  • T pe 16 Iul 2012, 14:32
    CAM ASA...

    ...insa lasand la o parte detaliile .idealul barbatilor este o femeie frumoasa(indiferent de culoarea parului si a ochilor) si inteligenta

    6
    0

  • leelee pe 13 Iul 2012, 12:31
    prostii

    ce porcarie de articol!!!cercetatorii pisicii mele mai sunt si astia,ii chinuie talentu'.

    7
    1

  • Alexandra pe 10 Iul 2012, 19:14
    ha ha

    O mare prostie. sincer

    15
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod