Sex: Ce să-i faci într-o jumătate de oră ca să nu te mai înşele niciodată

Monogamia este de multe ori înțeleasă și acceptată doar de un singur partener într-o relație, însă motivele pentru care bărbatul înșeală sunt mai complexe decât arată aparențele. Aprofundează-ți cunoștințele despre motivele infidelitații și află ce să-i faci într-o jumătate de oră ca să nu te mai înșele niciodată.
Monogamia este de multe ori înțeleasă și acceptată doar de un singur partener într-o relație, însă motivele pentru care bărbatul înșeală sunt mai complexe decât arată aparențele. Aprofundează-ți cunoștințele despre motivele infidelitații și află ce să-i faci într-o jumătate de oră ca să nu te mai înșele niciodată.

Gary Neuman, autorul cărții "Adevărul despre infidelitate: De ce calcă strâmb bărbații și cum poți preveni asta" a realizat un studiu timp de doi ani, la care au participat 100 de bărbați fideli și 100 infideli și a ajuns la câteva concluzii demne de atenție.

Doar 8% dintre subiecții studiului au spus că lipsa de satisfacție sexuală i-a împins la indifidelitate și 12% au recunoscut că femeia cu care și-au înșelat partenera nu a fost mai frumoasă sau mai sexi. Aproape jumătate dintre ei (48%) au identificat motivul infidelității ca o lipsă de conexiune emoțională cu partenera.

Adu-i aminte cât de mult îl iubești

Bărbații sunt adesea mult mai puțini siguri pe sine decât o arată. Spunându-i și arătându-i cât de mult îl iubești, îi satisfaci o nevoie emoțională primară, mai puternică decât toată condiționarea socială.

Răsfață-l cu delicii culinare

"Îndatoririle casnice" ale femeii s-au transformat în multe cupluri într-o împărțire mai echitabilă a responsabilităților, dar asta nu înseamnă că nu îți poți surprinde partenerul ocazional cu bunătăți. Dacă nu gătești pe gustul lui, comandă-i de la o firmă de catering bună mâncarea preferată.

Comunică cu adevărat cu bărbatul iubit

Comunicarea adevărată împlică atenție la spusele partenerului, dar și sinceritate cu sentimentele proprii. Fără reproșuri și fără agresivitate pasivă, comunică cu adevărat cu bărbatul iubit, află dacă îl nemulțumește ceva, înainte ca resemnarea să-l împingă la o aventură.

Împlinește-i o fantezie sexuală

O viață sexuală împlinită pentru amândoi este un adeziv puternic pentru orice relație, dar pe lângă plăcerea pe care i-o oferi cu un sex oral bun, încearcă și să afli și să-i împlinești o fantezie sexuală. Nu-i da niciodată tot ce își dorește, dar arată-i flexibilitatea ta atunci când vine vorba de dorințele lui. Dacă sunteți amândoi interesați de experimente mai îndrăznețe, puteți încercă chiar o partidă de sex în trei, care elimină și mai mult riscul unei infidelități.

Arată-i aprecierea ta fără rezerve

Multe femei cred că dacă îi arată partenerului cât de mult îl apreciază, acest lucru este o încurajare pentru toate obiceiurile lui proaste. Situația este de fapt aproape complet opusă: oferindu-i complimente sincere și arătându-i că apreciezi eforturile lui, îl vei face mai dispus să fie atent și la nevoile tale și mai puțin interesat de aventuri.

Discută consecințele unei infidelități

O conversație scurtă despre consecințele unei infidelități, ce includ transmisia de boli venerice sau destrămarea relației poate avea un efect bun asupra partenerului aducându-i aminte de toate beneficiile relației cu tine. Secretul unei astfel de discuții? Nu pune niciodată reflectorul pe el. Discută în schimb despre un bărbat (fictiv) cu care era cât pe ce să faci sex la o săptămână sau două după ce l-ai cunoscut pe partnerul tău actual. Ca și cum ai gândi cu voce tare, spune-i toate motivele pentru care ai decis să nu faci asta. Încheie discuția cu un sărut și cu o declarație de dragoste și ai șanse maxime să-l fi convins să nu te mai înșele niciodată.
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Zap pe 25 Nov 2012, 19:19
    Fun fact

    Un studiu foarte interesant arata ca 35% din barbati inseala, iar cand au fost intrebte femeile au admis doar 17%. Dar - se intreaba cercetatorul - cu cine isi inselau sotiile sotii? :) Deci aparent femeile inseala in acelasi hal ca si barbati dar nu vor sa recunoasca si mai rau - atentie barbati - mint cu nerusinare. Asa ca pe cand articolul "ce sa ii faci EI ca sa ne te mai insele niciodata?"

    0
    0

  • cris pe 11 Iun 2012, 14:22
    pt SND

    Draga snd dak nu poti fi fidel unei femei numai degraba ramai singur si iti faci o laba la rece sau ce tu ai impresia k femeile sunt atat de disperate incat accepta sa fie inselate numai ca sa aiba o relatie.Te inseli amarnic,femeile s-au mai emancipat in caz k nu stiai si inca ceva nu mai diviniza atat barbatii de parca ei ar fi Dzeu P.S FA-TI MAI BINE O LABA

    2
    0

  • maria pe 23 Mai 2012, 13:04
    orice

    imi iubesc sotul mult dar ma tem de viitor

    0
    2

  • maria pe 23 Mai 2012, 13:04
    orice

    imi iubesc sotul mult dar ma tem de viitor

    2
    0

  • Bogdan pe 21 Mai 2012, 14:53
    GRESIT!

    Mai fata. ALO!!! Cum naiba poti scrie asa ceva, ma refer la ultima parte, aceea cu barbatul fictiv. Te rog sa nu mai spui lucruri "pe care le crezi tu ca ar fi asa" in privinta barbatilor ci, daca ai nevoie neostoita sa scrii totusi ceva, barem intreaba un tip. In nici un caz sa nu faceti fetelor asa, sa spuneti ... aaa, in primele saptamani era sa mi-o trag ca o cvrua desi eram cu tine. Asta o sa devina doar un motiv bun pentru care el sa fie tentat sa flirteze cu alta (pentru a restabili echilibrul sau doar pentru a nu se simtzi prostul satului), si eventual sa faca si sex. Ceea ce ar merge ... asta daca vreti sa fortati nota totusi si mare atentie ca ati putea parea penibila daca tipul are peste 23-25 de ani, ati putea sa povestiti despre sotul unei prietene care a facut sex extraconjugal si s-a imbolnavit si el si pe ea si a iesit prost. Oricum a face un tip gelos sau ceva de genul, mai ales cand nu e nimica real, este o strategie FOARTE PROASTA, o sa mearga poate o luna-doua in care o sa fie mai atzatzat (asta in cazul in care nu o sa iti iei cateva palme si pumni), insa tipul nu o sa uite, si odata sadita samantza dubiului, aceasta o sa creasca pana cand o sa ajungeti sa fit tratate ca simple obiecte in care nu poti avea incredere ... Asa ca lasati dreaq jocurile astea de 13 ani si de doi lei si incercati sa va comportati matur. Ca vrajeala poate sa tina ... luni, hai, maxim un an, dar pana la urma tot o varza o sa iasa daca umblati cu abureli. Succesuri! B.

    9
    0

  • dana pe 20 Mai 2012, 00:14
    ...

    Aveti articole interesante, dar publicitatea afisata ( impusa mai bine spus, care apare peste ce este scris ) pe site este suparator de agasanta si ma face sa renunt la a mai va citi!

    11
    1

  • calin pe 19 Mai 2012, 18:42
    nasol

    Cred ca autoarea are deviatii sexuale, sau mai precis sufera cu capul.

    5
    8

  • ella pe 19 Mai 2012, 14:59
    offf

    eu cred ca a insela nu e o chestie care sa nu fie facut fara a se gandi. cand un om inseala fie ca e barbat fie ca e femeie o fac premeditat si nu cum mai auzim celebra scuza s-a intamplat. daca iti iubesti partenerul, ai parte de tot ce ai nevoie de la el sau ea, in momentul cand pot aparea tentatii sau alte persoane care par interesate de tine poti spune clar si raspicat NU si sa eviti acea persoana. cat despre sexul in trei nu inteleg de ce e atat de la moda asta....ce ar yice oare barbatii dk le propui sex in trei dar nu cu tine si inca po femeie ci cu el si inca un...bbarbat_ hai sa ne gandim si invers. cat sunt ei ddispusi ptr noi sa faca inainte de a face noi si dupa aia sa regretam fetelor fiti destepte

    16
    2

  • ion pe 19 Mai 2012, 12:46
    ...

    Eu o sa vorbesc despre casatoriile cu straini.Fiecare e liber sa faca ce vrea.Si eu am avut aventuri cu persoane din alta tara si am observat ca diferentele culturale, de opinie,de mentalitate nu pot duce aventura la stadiul de relatie. Repet,e strict opinia mea. Am citit pe net un articol despre cum "populatia Turciei este de 75 de milioane dintre care 50% sunt tineri sub 30 de ani." Acolo,casatoria intre rase si chiar etnii diferite e stigmatizata.Desigur, fiecare poate face ce vrea, dar hai sa ne uitam la ce procent de tineri au in tara. Cand o sa fie mai greu pe pamantul asta, Turcia va putea privi de peste gard.Cel putin in domeniul pensiilor, unde au destui tineri care sa inlocuiasca pe cei batrani iesiti la pensie. Economia Turciei a crescut cu 8,5% in 2011, reprezentand cea mai rapida crestere din Europa si a doua cea mai rapida crestere economica din lume, dupa China. Asemenea lucruri sunt de tinut minte si de urmat.De unde toate acestea? E simplu.Oamenii sunt conservatori cand vine vorba de casatorie, care trebuie sa fie intre un barbat si o femeie de aceeasi nationalitate.Nu intre un travestit olandez si un homo din Spania. Referitor la articol...cum sa incurajezi sexul in 3 intr o relatie? Tu ca femeie trebuie sa te departezi de o persoana care are asemena apucaturi,pentru ca nu exista compromis facut o singura data. La fel e si cu violenta.Daca a apucat sa te loveasca o data, o va face si a 2 a oara.Si sa nu uit de inselat. O data chiar se pune. Parerea mea e ca aveti multe articole interesante, insa

    18
    2

  • ana pe 19 Mai 2012, 10:24
    :)

    @ Snd, nu doar barbatii insala! Infidelitatea e cauzata de constructia bilogica care ii face pe oameni incapabili sa fie monogami, iar monogamia nu e un aspect care sa ne caracterizeze. Instinctele si dorinta de a insela sunt prezente la fiecare dintre noi, fac parte din natura umana. Pentru multe femei e mai usor sa fie ipocrite decat sa incerce sa inteleaga, la fel cum e mai usor pentru tine sa dai vina pe un Dumnezeu. Atata timp cat respectul si protejarea relatiei de cuplu nu se neglijeaza, eu nu am nici un motiv sa devin paranoica si sa-mi trag iubitul la raspundere pentru primul fir de par blond aparut din senin pe camasa lui.

    14
    5

  • Snd pe 19 Mai 2012, 04:31
    ;)

    nu mai incercati sa fidelizati barbatii , nu suntem catelusi ca sa fim dresati , nu putem fi fideli unei singure femeie ..obisnuiti-va cu ideea si o sa va fie mai bine , barbati nu pot face sex sau sa iubeasca numai o singura femeie , suntem pe lumea asta ca sa perpetuam specia , Dumnezeu ne-a facut asa si ii suntem recunoscatori pt asta , dragi femei va rog nu va impotriviti naturii ...respectati barbatii asa cum sunt ei , daca stau sa ma gandesc bine sa acuzi un barbat de infidelitate e blasfemie curata .

    7
    25

  • L3ÓN pe 19 Mai 2012, 03:48
    Da, da

    Imediat, stai pe aproape..n-o sa te mai insele deloc :))

    10
    9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod