Sex: 6 secrete ca să-ţi relansezi viaţa sexuală în toamna asta

După o vară toridă, viaţa sexuală poate suferi odată cu scurtarea zilelor, mai ales din cauza lipsei de energie care poate afecta pe oricine la sosirea toamnei.

Nu renunţa însă la speranţa că poţi avea o viaţa sexuală excelentă în noul anotimp şi pune în aplicare 6 secrete ca să-ţi relansezi viaţa amoroasă în toamna asta.

Preţuieşte varietatea în dormitor

Cel mai mare pericol pentru viaţa sexuală, odată cu încheierea verii, este rutina. Renunţă să-ţi mai foloseşti toate tehnicile la fiecare partidă de sex şi încearcă să diversifici "meniul" în dormitor şi în funcţie de preferinţele partenerului. Unii bărbaţi apreciază foarte mult spontaneitatea, în timp ce alţii pot fi perfect mulţumiţi cu aceeşi "reţetă". Încercă să-l convingi şi pe el să fie mai spontan, altfel nivelul de energie scade rapid în dormitor.

Încearcă o jucărie nouă

O jucărie sexuală inedită poate aduce o nouă scânteie în viaţa ta sexuală. Mergi la un sex shop cu partenerul şi alege împreună cu el un accesoriu sau o jucărie care vă excită pe amândoi. Bărbaţii încep să accepte jucăriile ce vibrează mai uşor în dormitor, dar nu insista asupra unui vibrator imens care îl poate intimida. Pentru începători, cea mai bună soluţie este un ou vibrator, cu care partnerul îţi poate stimula clitorisul în timp ce te penetrează.

Perfecţionează cel puţin o poziţie sau tehnică nouă

Pentru un cuplu cu o viaţă sexuală variată, o poziţie nouă la fiecare 3 luni poate fi un element obişnuit. Dacă vrei să-ţi relansezi viaţa sexuală în toamna asta, experimentează cu cel puţin o poziţie sexuală sau tehnică nouă, în diverse combinaţii cu alte elemente care te excită şi te vei bucura mai mult de potenţialul tău sexual.

Dă o şansă filmelor pentru adulţi

Diversitatea filmelor pentru adulţi este din ce în ce mai mare, iar unele sunt special create pentru femei, cu o intrigă mai complexă decât filmele preferate de bărbaţi. Când urmăriţi împreună un film pentru adulţi, consideră-l un preludiu extins. El te poate mângăia, săruta sau îţi poate face sex oral în timpul scenelor care îl plictisesc, iar tu îi poţi acorda atenţia ta în timpul scenelor care te pasionează mai puţin, dar pe care el le apreciază.

Nu te închide în dormitor

Chiar dacă nu mai ai la dispoziţie o plajă retrasă sau o poiană pentru o partidă de sex fierbinte în aer liber, nu te limita doar la dormitor odată cu sosirea toamnei. De la sexul la duş până la cel pe masa din bucătărie, nu ignora nicio ocazie de a-ţi diversifica viaţa sexuală. În plus, dacă eşti aproape de frigider, poţi folosi cuburi de gheaţă, frişcă, ciocolată sau fructe pentru o experienţă delicioasă.

Investeşte la fel de multă energie în viaţa sexuală ca în alegerea hainelor


Bărbaţii ar fi mult mai dispuşi să meargă la cumpărături alături de partneră dacă ar ştii că vor fi răsplătiţi şi în dormitor cu aceeaşi energie. Răbdarea şi creativitatea pe care le foloseşti când îţi construieşti garderoba şi ţinutele pot fi aplicate cu efecte excelente în dormitor, iar investiţia de timp şi efort în viaţa ta sexulă va fi răsplătită cu orgasme mai frecvente sau mai intense.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod