Sex. 5 reguli ca să alungi plictiseala din viaţa de cuplu

Simţi că flacăra pasiunii s-a stins şi în relaţia ta s-a instalat confortabil plictiseala? Descoperă câteva sfaturi ca să vă bucuraţi din nou unul de compania celuilalt!
Plictiseala şi rutina vor apărea inevitabil în orice relaţie stabilă la un moment dat, însă depinde doar de amândoi să le alungaţi şi să vă bucuraţi în continuare unul de celălalt. Pot să fie unele seri mai plictisitoare în cuplu, în care nu aveţi chef să faceţi nimic, însă cine spune că nu puteţi să vă instalaţi confortabil unul în braţele celuilalt şi să vizionaţi un film sau un documentar pe gustul amândurora. Chiar şi acest obicei care nu pare deloc interesant este suficient pentru unele cupluri să-şi revină după o zi istovitoare la muncă şi să descopere relaxarea în braţele partenerului, petrecând o seară liniştită în pe canapea sau în oraş.

Dacă simţi că nu-ţi găseşti locul şi aveţi nevoie de ceva incintant în viaţă, iată câteva idei care vă pot ajuta să vă reveniţi:


1. Nu totul se rezumă la sex, dar poate să revigoreze situaţia dintre voi


Chiar dacă nu ai chef să faci sex şi ai prefera de multe ori să stai pe canapea să te uiţi la un serial nu trebuie să omiţi nici acest lucru care are totuşi o importanţă mare în viaţa de cuplu. Desigur, în funcţie de fiecare relaţie în parte, vor exista şi perioade cu sex mai puţin, precum şi altele mai intense în viaţa voastră.
Ca să scapi de monotonie şi plictiseală, alegeţi împreună o jucărie sexuală dintr-un sexshop pe care să o testaţi. Nici nu ştii câtă satisfacţie poate să aducă o jucărie banală, dar care revigorează cumva apetitul vostru sexual. Încearcă!


2. Nu vă petreceţi serile numai pe canapea în faţa televizorului sau a laptopului


Acest obicei distruge orice relaţie şi se va instala inevitabil plictiseala. Un film la cinema, o piesă de teatru, o plimbare nocturnă, un ceai luat târziu într-o locaţie romantică pot să facă minuni şi vă vor schimba tonusul, dându-vă mai multă poftă de viaţă.

Găsiţi tot timpul ceva interesant pentru voi ca să vă petrecţi timpul împreună într-un mod util şi frumos! Găsiţi acele pasiuni comune, cum ar fi alergatul sau orice altă activitate, care vă unesc şi mai mult!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod