Sex. 5 reguli ca să alungi plictiseala din viaţa de cuplu

3. Pregătiţi împreună o cină romantică


Nu trebuie să vă aventuraţi la ceva greu de realizat, ci procesul în sine trebuie să vă facă plăcere şi să vă relaxeze. Alegeţi împreună o reţetă preferată pe care să o pregătiţi împreună, iar tu poţi să ai grijă puţină pentru a face o atmosferă romantică, folosind lumânări parfumate. O cină uşoară, alături de câteva guri de vin pot să fie un preludiu perfect pentru o seară reuşită.

4. Nu uita de întâlnirile cu prietenele tale


Este foarte important să vă petreceţi cât mai multe seri împreună, însă la fel de bine pentru relaţia voastră este şi respectarea unor obiceiuri pe care le-aţi avut înainte de a vă cupla. De exemplu, dacă ţie îţi face bine să te întâlneşti la un suc/ceai/bere/cafea cu fetele într-o seara atunci bucură-te de acest moment, în timp ce partenerul tău poate să se vadă cu amicii lui la o bere.

Sunt lucruri care contează pentru fiecare în parte şi nu trebuie să renunţi la ele după ce ai o relaţie. Astfel, veţi ajunge să apreciaţi şi mai mult momentele pe care le petreceţi împreună şi să vă simţiţi norocoşi că vă aveţi unul pe celălalt.

5. Nu vă refugiaţi pe smartphone-uri odată ajunşi acasă de la muncă


Este de preferat să lăsaţi telefoanele deoparte odată ce aţi ajuns acasă de la muncă. Petrecerea timpul pe reţelele de socializare şi lipsa de comunicare dintre voi nu are cum să vă fie de folos, din contră va avea un efect nefast asupra modului în care vă petreceţi timpul împreună, dar totuşi separaţi, fiecare în telefonul său.

Pune telefonul pe un raft şi foloseşte-l doar dacă te apelează cineva, în rest poţi să verifici şi în ziua următoare cine ţi-a scris la WhatsApp, Instagram sau Facebook. Bucură-te mai degrabă de puţinul timp care vă rămâne să-l petreceţi împreună, în afara programului de muncă. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod