Ritual pentru a atrage iubirea necondiționată a bărbatului din viața ta

divahairro
Considerăm iubirea un fenomen care se întâmplă de la sine, fără efort, bazată pe atracții și compatibilități. De regulă, vedem dragostea ca pe ceva minunat, dar la care nu contribuim propriu-zis, ci, pur și simplu, ne ia prin surprindere, ne duce pe sus, ne împinge irezistibil către o altă persoană.
Cu alte cuvinte, este ceva care ni se întâmplă, fără ca noi să avem un rol activ. Dar această concepție ”tradițională” se poate schimba, dacă medităm mai mult la puterea minții. Este posibil ca voința și concentrarea noastră să atragă efectiv iubire în viața noastră, iar anumite ritualuri să ne aducă acea dragoste necondiționată la care visăm dintotdeauna.

Puterea ritualului


Un ritual este o acțiune simbolică ce implică gesturi, cuvinte, obiecte, care se desfașoară într-o anumită ordine,  fie că este vorba de un șir de practici, de o succesiune de incantații sau mantre ori de un număr de pași simbolici pe care îi corelăm cu împlinirea unei dorințe sau cu protecția față de forțe malefice.
Atunci când efectuăm un ritual,  noi suntem cei care acționăm asupra lumii, în manieră magică, orientând Universul să răspundă nevoilor și dorințelor noastre.

Ritualurile corelate cu iubirea sunt cunoscute de secole, de la formulele magice la elixirurile de îndrăgostire, care trebuie consumate numai în anumite condiții, sub anumite auspicii planetare. Recent însă s-a descoperit că repetarea conștientă a unor cuvinte sau fraze poate amplifica dorința noastră legată de persoana iubită, transformând-o într-o adevărat forță de atracție, ce ne asigură iubirea necondiționată a celui drag.

Un ritual pentru a aduce iubirea în viața de zi cu zi


Iată un ritual extraordinar, care, practicat cu atenție și dăruire, poate atrage mai multă dragoste în viața noastră.
Acest ritual este recomandat de fondatorul School of Light, o școală de învățământ spiritual, cu efecte transformative.

10 lucruri care îl vor face să te iubească mai mult

1. Când îi faci cafeaua dimineață, spune-ți în gând: ”pun în această cafea toată iubirea mea. Fie ca iubirea mea să îi trezească sufletul în fiecare zi”.

2. Când îi gătești ceva, în timp ce mesteci în mâncare în sens levogir (anti-orar), spune în gând: ”iubirea mea îi hrănește inima cu fiecare inghițitură din această mâncare”.

3.
Când îi speli hainele, spui: ”lumina mea îi curăță ființa odată cu hainele, și îi umple trupul de fiecare dată când le poartă”. Citește continuarea pe divahair.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod