Regulile seducției: cum să cucerești o femeie

Nici măcar nu trebuie să faci lucruri măreţe. Regulile seducţiei sunt atât de simple, iar dacă ai bun-simţ şi încredere în tine poţi să cucereşti o femeie!
Aroganţa, lipsa bunului-simţ şi mitocănia nu au ce să caute în această ecuaţie. Astfel că dacă ţi-ai făcut o listă cu ceea ce NU trebuie să faci atunci când vrei să cucereşti o femeie care îţi place, ai grijă să treci aceste trei lucruri pe primele locuri. Să nu confunzi niciodată încrederea în sine cu aroganţa şi lauda de sine, deoarece nicio femeie nu va aprecia această combinaţie, cu atât mai mult cu cât le abordezi la o primă întâlnire. Sigur că da, fiecare femeie va rezona diferit cu anumite tactici de seducţie, însă aceste reguli de bază nu dau greş niciodată şi vor fi mereu apreciate de femeile inteligente şi educate.

Ce trebuie să faci ca să cucereşti o femeie? Fă-ţi o listă cu regulile seducţiei şi nu le uita niciodată:


1. Respectă-ţi întotdeauna promisiunile


Un studiu recent realizat şi citat de publicaţia The Independent scoate în evidenţă principala calitate pe care o femeie o caută la un bărbat. Ce-şi doresc femeile? Un bărbat plin de bani? Un bărbat cu un corp bine lucrat? Un bărbat foarte frumos? Se pare că nu acestea sunt principalele lucruri după care se ghidează o femeie în alegerile sale în materie de bărbaţi, după cum se arată în studiu.

Să fii un om de încredere care îşi ţine mereu promisiunile este principalul lucru care contează în ochii unei femei atunci când îşi doreşte o relaţie pe termen lung şi să-şi întemeieze o familie.
Iar această calitate nu are legătură numai cu fidelitatea sau infidelitatea partenerului care este foarte importantă, ci şi cu modul în care partenerul se ţine de cuvânt şi duce la îndeplinire promisiunile pe care le-a făcut. Abia atunci, bărbatul se va dovedi de încredere, iar femeia va fi pe deplin fericită cu alesul inimii, susţin specialiştii. Aşadar, nu este suficient să ai bani şi nici să fii rupt din stele, ci să te ţii de cuvânt pentru a o cuceri pe femeia dorită.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihai pe 29 Apr 2016, 09:10
    exact

    de maine incepand, o sa am simtul umorului!!!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod