Primii fluturi in stomac...

Imi amintesc de ultimul an de la gradinita cand Alin, un coleg capatanos, mereu imbujorat si cam grasut, ma musca de obraji de fiecare data cand reuseam sa construiesc un puzzle. Ajungeam acasa rosie de manie, dar cu un zambet in coltul gurii.
Imi amintesc de ultimul an de la gradinita cand Alin, un coleg capatanos, mereu imbujorat si cam grasut, ma musca de obraji de fiecare data cand reuseam sa construiesc un puzzle. Ajungeam acasa rosie de manie, dar cu un zambet in coltul gurii. Mama imi spunea ca ii sunt draga lui Alin, din acest motiv ma musca de obraji. Dupa o saptamana de "chin", m-am hotarat sa il musc si eu, sa vada si el cum e. In dimineata urmatoare, cand iar s-a apropiat de mine, i-am lipit o palma peste fata.
"Au!!! Ma doale", a spus, peltic, Alin. "Nu voiam sa te musc, voiam sa te pup pentru ca imi esti dlaga", a spus el, printre lacrimi. Deci, mama avea dreptate...

Anii au trecut, iar prin clasa a patra, la festivitatea de premiere de la sfarsitul anului, Marius mi-a oferit o floare. Era o garofita de camp, rosie si mirosea divin. Ii aruncasem ochiade tot timpul anului, iar cand treceam pe langa banca lui, inima imi batea cu putere. Invatam mai bine la matematica pentru ca el era cel mai bun la materia asta si voiam sa tin pasul cu el. Niciodata nu mi-a vorbit, niciodata nu m-a muscat de obraji... "Feliciari pentru Premiul I! Daca vrei, putem face tema pentru vacanta impreuna!", a spus Marius.
Am si acum garofita intre filele unei culegeri ingalbenite de matematica...

In primul an de liceu m-am indragostit de un coleg dintr-o alta clasa. Il urmaream cu privirea si imi doream ca si el sa ma remarce; cand ma apropiam de el, simteam ca nu mai pot sa respir, voiam sa ii vorbesc, dar in acelasi timp speram ca el sa imi citeasca gandurile, sa vina sa ma ia in brate si sa imi spuna ca simte si el aceleasi lucruri. Aflasem ca locuia pe langa mine, prin diverse surse facusem rost si de numarul de telefon, dar nu aveam curajul sa il sun, preferam sa ma multumesc privindu-l de fiecare data cand isi plimba cainele prin fata blocului meu.
O colega ne-a stabilit o intalnire in pauza mare. Eram atat de emotionata, incat nici nu stiu cum am ajuns la liceu. Numaram minutele pana la pauza mare, iar cand a venit momentul "marii intalniri", am ramas tintuita la geamul clasei mele, privindu-l pe cel care imi furase inima. Nu am avut puterea necesara sa ii marturisesc sentimentele mele...

Se spune ca prima dragoste, primii fluturi in stomac nu se uita niciodata, fie ei si la 60 de ani. Sau te poti reindragosti de aceeasi persoana de mii de ori si de fiecare data sa fie si mai intens. Cum ar fi ca in fiecare dimineata, aceeasi mana care iti mangaie fata timp de 20 de ani, chiar daca este brazdata de vreme, sa fie din ce in ce mai plina de dragoste si sa simti, cu fiecare atingere, ca acea mangaiere ar merita orice sacrificiu? Ar fi minunat...

Niciodata nu este prea tarziu sa ai fluturi in stomac si asta o stii si tu.
O stim noi toate, dar trebuie sa si credem in faptul ca ni se poate intampla si noua.


Intra in sectiunea Momente Intense de pe Coffeechat.ro si povesteste-ne momentele intense din viata ta! Cele mai frumoase povesti vor fi premiate!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rhongho-rhongho pe 30 Iul 2010, 10:12
    fals

    Ei, lasati, ca nu e chiar asa. Chestiile astea de la gradinita, scoala generala, liceu sunt aiureli. N-au nimic de a face cu o mare dragoste. Mai mult emotii induse. Nu au aproape nici o valoare. Si chestia asta cu fluturasii in stomac este stupida, prea abuzati de expresia asta pentru a descrie trairile de indragostit. In realitate, acsetea sunt incredibil mai bogate si mai subtile, incat sa poata fi cuprinse in expresia asta tampa.

    1
    0

  • dydy pe 28 Iul 2010, 16:45
    fluturasi in stomacel

    primii ,,fluturasi'',i-am avut in generala.Mi-a placut foarte mult un baiat era cel mai frumos,toate fetele din cartier eram indragostite si ne gandeam mereu la el,il invitam la concursuri,la jocuri..o data prietena mea i-a zis k imi place d el si m-a fugarit iar la un moment s-a impiedicat si a cazut,s-a julit l genunchi si atunci m-am intors si am stat langa el intr-o scara sa-si revina si prin surprindere m-a sarutat

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod