Poveste adevărată: "Trebuie să merg la nunta primului meu iubit"

Când aveam 15 ani eram atât de îndrăgostită de unul dintre verii mei încât am acceptat să fie primul bărbat din viața mea. A fost o relație de care nu știe nimeni, nici familia mea, nici a lui și nici măcar prietenii.
L-am iubit multă vreme și după ce am încetat să ne mai vedem, pentru că familiile noastre s-au mutat în orașe diferite și cred că și acum mai simt ceva destul de puternic pentru el. Probabil dacă mama ar fi aflat, el fiind fiul fratelui ei, ar fi făcut un mare scandal, nu știu exact care sunt regulile de sânge în cazul ăsta, dar probabil că am încălcat câteva.

Pentru mine, însă, el va rămâne mereu primul bărbat și etalonul după care îmi judec actualii prieteni și iubiți. Nu este un om ideal, dar este cel pe care eu am deschis ochii și, probabil, în subconștient, este și acea legătură interzisă care te bântuie toată viața tocmai pentru că nu o poți fructifica suficient ca să o consumi și s-o uiți, să treci peste ea și să-ți vezi de viață.


Zece ani mai târziu, vărul meu se însoară. El o fi trecut probabil peste tot ce a fost între noi sau, cine știe, poate pentru el nici nu a fost de fapt ceva atât de important. El avea 20 de ani atunci când am fost noi „împreună”. Cert e că a decis să se însoare, iar pentru mine asta pare a fi o lovitură.

Nu numai că mi-am dat seama că am pierdut pentru totdeauna ocazia la care cred că speram cumva, absurd, în subconștient, dar mai sunt nevoită acum să merg și la nunta lor și să dau ochii cu această realitate pe care mi-e greu s-o accept.
Cum aș putea să fac față unei asemenea chestii: să îl văd  pe EL alături de alta, fericit, să văd în ochii lui că o iubește, că simte pentru ea ceea ce am sperat întotdeauna că va simți pentru mine, și toate astea sub privirile familiilor noastre, care habar nu au nimic din tot ce e în sufletul meu.


Siuația e cu atât mai tristă cu cât eu, la 25 de ani, sunt singură și trec, în ochii familiei, drept o inadaptată. Nu reușesc să stau mai mult de câteva luni cu cineva, am probleme de relaționare cu bărbații în general și uneori mă gândesc că și cu propria persoană am probleme.
Va fi cu siguranță evenimentul de familie cel mai de coșmar din viața mea de până acum.

Ce fac acum? Cum pot trece peste asta în mod onorabil? Ceva sfaturi?

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristina pe 8 Ian 2015, 20:19
    Viata trebuie sa mearga inainte

    De ce o judecati atat de aspru? aveti impresia ca voi nu ati gresit cu nimic in viata asta? Parerea mea e ca ar trebui sa nu mergi la nunta in primul rand, iar, mai apoi, sa incerci sa iti cauti pe cineva. Stiu ca e foarte greu si ca ti se pare ca nimeni nu e pentru tine,tocmai pentru ca mai simti ceva pt el si ai ramas in trecut. Dar, nu uita, ca de cele mai multe ori, norocul apare de unde nici nu te astepti. Incearca sa cunosti pe cineva, si sa iti propui in fiecare zi ca nu iti mai pasa ,sa te gandesti ca niciodata nu ar fi putut fi nimic intre voi. Trebuie sa te imbarbatezi si sa privesti inainte si cu timpul toate se vor rezolva. Incearca sa nu stai mult prin preajma lor si sa nu participi la nunta, iti va fi greu si iti faci doar rau.

    0
    0

  • mara pe 29 Dec 2014, 11:37
    nu participa la nunta.

    Poti doar sa trimiti un dar, fara sa fie nevoie sa participi la nunta. Trimite-le bani sau ce cadou vrei tu, printr-o alta ruda comuna. Pana la urma o invitatie la nunta nu e si o obligatie de a participa la nunta. Cat priveste ''regulile de sange'', nu numai ca ai incalcat cateva, dar ceea ce ati facut voi se numeste INCEST. Iar pt binele tau e de preferat sa nu mai repeti asa ceva cu nicio ruda.

    3
    0

  • printesa pe 29 Dec 2014, 08:34
    cel curat sa arunce primul cu piatra

    scarbe sunteti voi care va grabiti sa judecati omul! halal crestini! unde e invatatura lui Iisus Hristos? vai de capul nostru cand toti ne aruncam ca lupii sa judecam uitand ca este o persoana care cere ajutor, nu huiduieli, ironii si altele.. Fata draga, cara ti singura povara ca majoritatea avem asa ceva in spate dar asa curaj ca al tau prea putini au. succes! tre sa treci cca altfel innebunesti si nu merita!

    0
    3

  • mihaela pe 28 Dec 2014, 21:18
    pentru Niky

    Niky sa stii ca poate fi foarte adevarata povestea aceasta. Am avut o prietena care, tot asa, a avut o relatie cu varul sau pe la 16 ani. Deci e foarte posibil sa fie adevarat. Bolnav, dar adevarat din pacate.

    1
    1

  • Sabou Constantin pe 28 Dec 2014, 16:41
    Pentru fata care avea 15 ani

    Intrebai tu la sfarsitul povestiri tale bolnave . Ce sa faci acum? Iti spun eu. Dute la un psihiatru pentru ca ai nevoie. Si neaparat sa faci in asa fel incat sa-l iei si pe bolnavul de varuto cu tine ca sunteti doi bolnavi. Scrii aici poveste vietii tale si poate astepti ca cineva sa te compatimeasca ca tu tanjesti dupa scula varutului tau de sange. Sunteti doi bolnavi ordinari. Mai aveai un pic si poate il luai la calarit pe fratetoo ca doar ce....si fratii starnesc o gramada de sentimente. Nu? Spuneai ca acum esti o inadaptata. Ca nu poti sta mai mult timp cu un baiat. Daa te cred. Sunt sigura ca nu poti sta mai mult timp cu baieti normali. Pentru ca sigur te miroase in primele zile ca esti bolnava pshic. Eu zic sa nu-l lasi pe varuto sa se casatoareasca. Fata aia nu merita asa ceva. Ia-l tu de barbat. Va meritati. Doi dezaxati mintal.

    8
    10

  • niky pe 28 Dec 2014, 14:49
    povesti adevarate

    unii vor sa umple revistele de asa zise povestiri adevarate...mai bine zis prefabricate,ca sa isi poata vinde porcariile pe destui bani...sa va fie rusine ca apelati la oameni de buna credinta care sa va creada si sa mai dea si solutii,chinuindu-si mintea cum sa dea un sfat de suflet...magarilor!!!!!!...si stiu f bine ce vorbesc !!!!

    3
    6

  • INCESTOMANIASCOALAJUCARIA pe 28 Dec 2014, 12:57
    Timpul si problemele din viata le rezolva pe toate .iti trebuie rabdare si un alt cui .

    un alt cui il va scoate pe acesta infipt in inima ta .Cuiul sa fie un piron ,sa nu se strimbe .Timpul va trimite tot mai departe de tine si va estompa experienta de neuitat cu ingratul si profitorul de verisor .El ca un motan siret ti-a luat dulceata sin caimacul sin ti-a inoculat AMARUL ,asa fara sa banui ce rana iti va lasa in urma . Dar viata e atit de zbuciumata si incarcata de preocupari incit destul de curind verisorul va intra in ceata ,se va indeparta ca o stafie lasind locul altor trairi mai intense si de actualitate; numai sa nu dai totul caci ai o structura ce pune patima si suflet ,caractere care pot adesea sa ramina doar cu suferinta .IA-0 DE LA CAPAT cu un partener ce iti merita sensibilitatile si pasiunea cu care iti traiesti viata . Tinem legatura si scrie-mi daca simti ca trebuie pe e.mail : vitezuup@yahoo.com

    5
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod