Poveste adevărată: "Socrii mei mă vor văduvă până la moarte decât recăsătorită"



Mi se pare absurd și inuman să nu mă înțeleagă că la 30 de ani eu încă mai am destulă viață în mine și-mi doresc să o trăiesc, chiar dacă Florin nu mai e. Dan nu-l va înlocui niciodată pe el, nici în inima mea, unde continuă să aibă locul lui, și nici în viața copiilor. Fiul meu, de altfel, a fost atât de bine montat de socrul meu încât a început să spună că-l urăște pe Dan și că nu mai vrea nici să aibă de-a face cu mine, dacă eu voi pleca cu Dan. Practic socrii mei mi-au întors copiii împotriva mea, și nu știu cum să mai reacționez.

Sunt pusă să aleg între Dan și copiii mei.
Ceea ce e evident că nu am cum să fac. Nicio mamă nu ar putea să facă această alegere. Dar în același timp sunt tânără și vreau să mai trăiesc viața alături de un bărbat. Îmi lipsesc îmbrățișările și senzația aceea că ești iubit, ocrotit și dorit. Dragostea copiilor și chiar a socrilor mei, până nu demult, nu au putut suplini niciodată această nevoie de tandrețe masculină. Pe care acum, de când m-am îndrăgostit de Dan, o simt mai acut ca oricând.


Sunt blocată într-o situație fără ieșire.
Cel puțin eu nu o văd, și am mare nevoie de sfaturi. Nu știu la cine să apelez și cum să procedez, ca să-i aduc la rațiune pe socrii mei. Ce mă sfătuiți să fac?
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioan pe 1 Ian 2023, 04:10
    me

    si eu stateam cu socrii si imi numarau lingurile cand mancam.imi luau salariul.ma amenintau ca daca nu le dau lor toti banii de salariu ma dau afara din casa.si m au izgonit de 5 ori dar eu tot la sotioara mea m am intors pt ca eram casatorit si preot pe deasupra si nu am conceput niciodata divortul pt ca m am gandit totdeauna la cei care au adevarate necazuri si sunr si acum cu sotia si nu mai stam cu socrii.mie acum nu imi e rusune ca lucrez la paza,in general cu munca nu imi e rusine.familia socrilor e o familie dezbinata,ratata.

    0
    0

  • Ioan pe 1 Ian 2023, 03:57
    me

    trebuie sa va intelegeti toti.lasati orgoliile jos.Dan nu e sa fie al tau.Nu e crestineste sa te recasatoresti.Unde nu e dragoste nimic nu e.copiii trebuiue sa va simta dragostea.daca ei nu v o simt cum sa creasca in frica se Dumnezeu si respect?Socrii trebuie sa gandeasca asa:e bine ce e cu familiile din Ukraina?De i a rupt pt totdeauna viata si pe unii si pe altii.Asa sa gandeasca: o soacra si mama de baiat mort pe front acolo unde frica de moarte e sefa mai zice sa fie asa si asa?Daca baiatul traia si divorta de ea mai ziceam ca o da afara pe usa dar el a murit si lucrurile stau altfel.stiu ca si socrii mei ma vor mort si de aceea o inteleg cu grlozia so ura de la socri.

    0
    0

  • lumi pe 4 Aug 2014, 20:38
    pretul confortului tau

    Pai scuza ma te rog si cam ce ai fi crezut ..nu te-ai gandit niciodata .... ca socrii tai vor accepta senini un nou barbat in viata ta ??????? ti-a fost bine... ai fost ocrotita ... acum trebuie sa platesti pretul .... acesta e pretul confortului tau ... aceasta confruntare .. f straniu ca nici copii tai nu sunt de partea ta... intati si intai trebuie sa te impui in fata copiilor

    0
    1

  • Vero pe 4 Aug 2014, 01:05
    Pleaca cit mai repede de acolo... gaseste numaidecit o solutie si salveazate pe tine si familia ta

    Trebuie sa pleci de acolo cu tot cu copii. Chiar daca copiii sint agitati contra ta, tu inca hotarasti pentru ei atita timp cit ei sint minori. Gasesti tu o solutie cum sa peci cu ei. Dar socrilor tai nu le ramine decit sa te dea in judecata. Oricum vei pierde mult mai mult daca stai acolo si nu iti refaci si tu viata. Situatie asta spre bine oricum nu merge. Socrii nu sint parinti, cit de buni nu ar fi cu tine. Dar chiar si cu parintii tai, daca ar fi in viata, nu e bine sa traiesti. Chiar si singura sa fii, ai sa te descurci cu doi copii. Sint multe mame singure in situatie chiar foarte critica si reusesc sa se descurce. Ai sa reusesti si tu.

    5
    0

  • Gabriela pe 3 Aug 2014, 14:36
    Mda..

    Este destul de dificil sa-i multumesti pe toti, totusi nu trebuia sa stai cu socrii tai sa ajungi in halul de ati conduce ei viata. In locul tau, as pleca cu tot cu copii de acolo. Iiti croiesti o "noua" viata cu Dan, care va fi acceptat de copii si pana la urma si socrii.

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod