Poveste adevărată: "Prietenul meu se spală rar şi mi-e silă să fac sex cu el"

Am o mare problemă intimă pe care nu am cu cine s-o discut, pentru că mi-e rușine. Așa că vă scriu să vă întreb, poate cititoarele voastre îmi pot da un sfat. Nu cred că sunt prima care se confruntă cu asta.

Am o mare problemă intimă pe care nu am cu cine s-o discut, pentru că mi-e rușine. Așa că vă scriu să vă întreb, poate cititoarele voastre îmi pot da un sfat. Nu cred că sunt prima care se confruntă cu asta.

Sunt într-o relație cu prietenul meu de mai bine de doi ani. Ne-am mutat împreună de câteva luni, și viața noastră sexuală s-a mai îmbunătățit cu ocazia asta. Mă rog, e un fel de a spune, de fapt o facem mai des, pentru că înainte erau tot felul de impedimente și nu prea aveam unde s-o facem când voiam. Dar după ce a trecut noutatea mutării și încântarea faptului că putem să fim așa de intimi oricând vrem noi, a apărut o problemă pe care când nu stăteam cu el nu o conștientizam.

Aceea că el nu prea se spală.

Am observat încă de la început că el nu face duș în fiecare zi, măcar seara când vine de la serviciu, nu mai zic că normal ar fi și dimineața, că doar peste noapte transpiră. Uneori face o singură baie pe săptămână, când se spală și pe cap, și consideră că e suficient. Însă nu e. Și dacă în general pot să mă mai fac că nu văd că uneori mai adie vânt de transpirație dinspre el, în pat când vrea să facem sex oral devine insuportabilă situația.

El e foarte pasionat de sexul oral, a fost primul care mi-a făcut mie, și spune că îi face mare plăcere asta, încercând cumva să mă influențeze să-l tratez cu reciprocitate.
Am încercat, jur că am încercat, dar chiar și atunci când mi-am depășit reținerile la gândul că nu s-a spălat nu am reușit să trec de mirosul și gustul acela. Pur și simplu mi se pare grețos mirosul organului lui.

Și nu e ca și când n-am mai făcut-o, am mai avut un iubit înainte cu care am făcut de câteva ori sex oral și nu mi s-a părut atât de respingător, dar cu el pur și simplu nu pot să trec peste miros. I-am spus că nu sunt obișnuită, că n-am mai făcut-o, că nu știu cum se face, am pretextat tot felul de chestii, dar adevărul e că n-aș fi așa reticentă dacă s-ar spăla.
Ba chiar încerc pe cât posibil să-i bat apropouri să meargă să se spele, îi sugerez să facem împreună duș, dar el nu vrea, zice să fac eu, că mă așteaptă în pat.


Nu știu cum să fac să-i spun și să nu se simtă jignit. Pentru că nu e vorba că nu-l plac sau nu-l iubesc, ci e vorba de igienă. Și sunt lucruri de bază pe care orice om ar trebui să le știe, de aia consider că dacă îi atragi cuiva atenția să se spele se va considera jignit. Deci cum să fac?

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului.

Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.

 

Comentarii (21)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Roxxana pe 22 Iul 2021, 08:10
    te învăț eu

    Fata mea, cel mai bun remediu pt asta e... să te însori cu el (dacă are și e capabil să facă bani) și să îți găsești un amant care să te înnebunească cum vrei. ;) Crede-mă, plăcerea este INFINIT mai mare. Când stai cu molâul în casă, îi miroși chiloții îngălbeniți și îl auzi cum râgâie și pârțâie... nu mai simți nimic, zici că te bagi cu fratele în pat.. nu mai ai fluturașii în stomac ca înainte.

    0
    0

  • hell pe 27 Aug 2014, 17:50
    ajutal tu

    spunei sa faceti baie amandoi .... iubi ce zici de o baie cu spuma sau iubitule hai so facem in baie

    0
    1

  • ich pe 15 Aug 2013, 14:21
    spala-te

    Sorry ca sunt direct , dar esti prea docila , trimite-l la deratizare (la dus/baie) , scurt pe doi , ce atitea batai de cap ?! Se spala e ok , nu sa se care boschetaru ! ....................rusine sa-i fie !!!! MARE RUSINE !

    7
    0

  • Ralu pe 3 Iul 2013, 22:32
    Exagerezi

    Eu cred ca tu exagerezi. AM citit prin diverse reviste despre vedete care se spala odata pe saptamana. Tot de pe net am aflat ca si spalatul asta des dauneaza pieli, distruge uleiurile pielii, provocând uscarea, crăparea şi chiar infectarea acesteia. Totusi odata pe saptamana e putin pt un barbat. Macar de doua ori ar trebui sa il convingi.

    3
    11

  • sanda pe 18 Iun 2013, 13:11
    dai o lectie.

    cel mai bine ar fi sa o simta pe pelia lui ..ian incearca sa te speli cum se spala el ,lui tot o sai miroase de la tine a transpiratie.si atunci o sai spui ca de la el la fel miroase si ca este insuportabil.si el isi va da seama si atunci se va spala zilnik eu cam asa cred .

    10
    4

  • Anna pe 18 Iun 2013, 07:10
    o mizerie de articol

    nota redactiei: nu va vine nici voua sa credeti de ce de ce manipulare ati fost capabili, asa-i? v-ati pus in cap sa educati pustioaicele sa faca sex oral? si nu ati gasit alta metoda decat sa strecurati ideea in articol printre altele, ca un fapt divers? va doresc sa aveti fiiiiiiiice si sa stiti sigur ca fac sex oral de dimineata pana seara, in timp ce coeficientul de normalitate in reactia cu mediul scade vertiginos. cele mai noi cercetari /desi era la mintea oricarui prost, dar de, tre sa vina oamenii de stiinta si pentru sex oral/demonstreaza ca acest sex oral e cea mai sigura sursa de infectie atat pentru barbati, cat si pentru femei. cat priveste curatenia fizica, nu am inteles, ce cuplu este acela in care femeia nu e capabila sa spuna ce o deranjeaza, in schimb face sex oral??? cat despre nesimtit... suporta-l, daca il suporti, esti ca el, cu tot dusul tau de 5 ori pe zi.

    10
    11

  • RodicaRodi pe 17 Iun 2013, 21:21
    mirosuri

    Spune-i ca vrei sa faci sex oral si nu urinoterapie....

    9
    2

  • Loki pe 17 Iun 2013, 21:04
    experienta asemanatoare

    Am avut si eu o asemenea experienta cu un fost partener (n-am putut sa-l suport decat vreo 7 luni, ma mir cum ai suportat tu 2 ani!). Se spala cam tot o singura data pe saptamana, nu vroia sa se rada la subrat si putea a transpiratie de gaza toata strada. I-am batut apropouri de cateva ori si nimic. Daca am vazut ca nu se prinde (sau poate se facea ca nu pricepe!) i-am spus pe sleau. Stii ce mi-a raspuns? Sa-l las in pace si sa-mi vad de treaba mea. Si mi-am vazut de treaba mea, dar si de drumul meu, pt ca nu l-am mai suportat. Imi venea sa vomit in fiecare seara cand se urca in pat langa mine. In ultimul timp ajunsesem sa dormim in camere separate pt. ca nu-i mai suportam duhoarea. Este o vorba: "decat sa planga mama, mai bine sa planga ma-sa". Si pana la urma, nu s-au terminat barbatii de pe fata pamantului. Poate ca undeva este unul mai bun si mai simtit (pt ca al tau da dovada de nesimtire crasa!) care te merita si care te va respecta mai mult decat o face el prin comportamentul lui. Este alegerea ta, dar problema e ca e posibil sa te cam faci de ras cu el in cercurile de prieteni si nu numai!

    11
    0

  • kiki pe 17 Iun 2013, 17:45
    vesti proaste

    Sigur nu e un caz singular.Din pacate nu prea cred ca il vei schimba;daca ii spui de la obraz se sifoneaza si se convinge ca gaseste altele care il plac asa(si asa e !),daca apelezi la subtilitati nu intelege.Sotul meu are aceeasi problema intr-un fel,si zic asa ca desi nu se spala nu miroase (dar nici oral nu I-am facut,)Daca il iubesti mult si are alte calitati esentiale,vei sta cu el,sexul va fi rar si prost,il vei insela cand si cand,subtil insa...Daca nu merita....altul !

    6
    1

  • sneakyme pe 17 Iun 2013, 13:42
    Dupa 2 ani de zile

    Dupa 2 ani de zile ai observat ca are probleme de igiena personala? Pana acum ai avut nasul infundat? Cum sa stai 2 ani de zile cu unul care se spala o data pe saptamana? Sincer, discuta cu el pe sleau si tine cont ca nu e usor sa schimbi un om, orgoliul barbatului e mare. Si daca nu ramai cu el, data viitoare fii mai atenta si ridica stacheta calitatilor viitorului partener. E ingrozitor sa stai cu un imputit in casa. Incet, incet si tu vei mirosi ca el, hainele, incaltamintea, locuinta, absolut tot si vei fi si tu catalogata drept persoana cu probleme de igiena.

    11
    0

  • Elle pe 16 Iun 2013, 23:54
    Spune-I

    Hmmm, cel mai bine e sa ii spui in fata si gata, e ciudat, oare el nu isi da seama ca pute? Cum sa te speli doar odata pe saptamana?

    13
    0

  • isa pe 16 Iun 2013, 19:54
    pffff

    Deci sa inteleg ca faceti destul de des sex?.....Nici macar dupa ce terminati nu se spala?Pur si simplu ar trebui sa ii spui in fata si nu ar trebui sa se simta jignit deloc pt k ii spui tu care pana la urma esti persoana cu care imparte mai tot timpul.Ar trebui de 2 ani de zile sa nu va fie rusine de chestiile astea unul de altul parerea mea.Eu sunt cu iubitul meu de 3 ani si locuim impreuna,dar dk nu ne convine ceva ne spunem in fata.BAFTA:)

    8
    1

  • Luisa pe 16 Iun 2013, 18:44
    saraca de tine!

    Intr-un fel, cred ca stiu prin ce treci... Fostul meu prieten, nu era de acord sa-si barbiereasca parul de la subsuoara, greu l-am convins ca e cald afara, miroase si etc. Nu stiu daca e corect ce iti spun, dar eu i-am dat papucii foarte usor, nu numai pentru ca era intors, avea mai multe defecte, dar tu faci ce vrei...

    9
    0

  • Dyutza_003 pe 16 Iun 2013, 18:41
    ...

    Spune-i ca esti tu mai sensibila la mirosuri, si ai vrea sa se spele mai des. Eu sincer nu as sta cu o o persoana care nu se spala suficient de des si nici macar nu-si da seama ca provoaca discomfort altora:-/ Dar ce nu faci din iubire...

    9
    1

  • mihaela pe 16 Iun 2013, 18:09
    parerea mea

    Da, intr-adevar ai dreptate. E putin jignitor, sau putin mai mult, cand cineva comenteaza la igiena ta. Dar ideea de baza nu e ca acea persoana te jigneste pe tine, ci tu esti facut constient de un defect al tau care te face sa te simti ridicol, vulnerabil, nedorit, defectuos etc. Deci, parerea mea, ar fi sa nu-l iei pe ocolite. Din cate am inteles ai facut deja chestia asta si nu s-a prins. Asadar din cate imi dau seama este o problema veche la el care tine de educatia de acasa (sa-mi fie cu iertare, dar eu am invatat de la mama si tata ca trebuie sa faci zilnic dus cel putin o data, la fel si cu spalatul pe dinti, schimbatul hainelor si folosirea antiperspirantelor) si pur si simplu el nu are simtul olfactiv bine dezvoltat si nu isi simte propriile mirosuri. Nu trebuie condamnat pentru asta. Nu toti suntem perfecti. Alege-ti bine cuvintele cand ii vei spune aceasta problema, fa-l sa inteleaga dinainte ca tu il iubesti si il doresti in continuare, ca nu il critici ci doar il ajuti. Spune-i clar care e problema, de ce tu esti reticenta in a fi mai intima cu el, nu pentru ca nu vrei si ca nu-l doresti ci pentru ca exista aceasta bariera fizica. Explica-i ca daca nu ar exista ai fi mai dezinvolta in aceasta privinta. Fii sensibila dar fara ocolisuri ca nu merge. Explica-i ca e normal sa existe unele probleme in cuplu si ca e bine sa le discutati clar, dar cu grija si ca acest lucru denota incredere unul in celalalt. Daca e un barbat intelegator, cu capul pe umeri si care te iubeste se va schimba si va intelege ca tu nu il critici. Dar repet, e un subiect sensibil si trebuie sa iti pregatesti cu grija cuvintele. Si mai sus a scris cineva sa ii cumperi tu produsele de igiena si sa-i faci tu programul. Ca el inca nu are acest reflex. Deci grija, claritate si rabdare. Si daca tzine la tine se va schimba. Succes

    5
    0

  • ela pe 16 Iun 2013, 16:31
    wow

    pai nu mai face sex oral,nu simti nimic,faceti sex normal,sau cautati un amant!

    3
    7

  • kann pe 16 Iun 2013, 13:14
    :D

    Eu zic sa-l pui sa citeasca articolul asta, in special comentariile. Sunt sigura ca se va simti si de maine va incerca sa se spele mai des. Succes. Sau incearca sa nu te mai speli tu cateva zile, sa vedem daca ii mai place sa- ti faca sex oral, apoi faceti o comparatie intre inainte si dupa ce nu te-ai spalat, presupun ca nu e asa de fraier incat sa nu se prinda.

    18
    1

  • G pe 16 Iun 2013, 11:24
    e simplu

    Draga mea,e simplu de tot.Spune-i pe sleau,cand simti ca ai curajul,mai ales cand stati umar langa umar,nu fata in fata (atunci receptioneaza mai bine barbatii-nu o iau ca pe o jignire).Cumpara un gel pentru igiena intima (ptr.femei)cu "odor controll"-face toti banii,crede-ma!Nici dupa 12 ore nu mirosi !Convinge-l sa incerce macar o data.Sub brat sa se spele zilnic si sa de dea cu dezodorizant (gel-sau solid,sunt mai bune).Nu trebuie decat sa le ai deja ,deci tu te ocupi de asta!Dupa cateva ori,cand strambi din nas langa el,deschizi intentionat geamul!-va vedea ca nu are incotro si se va da pe brazda.Curaj,daca vrei sa o duci bine cu nasul El ce ar face daca situatia ar fi invers.Ce crezi?Hai,fii barbata!Succes!

    15
    2

  • Alexandra pe 16 Iun 2013, 10:48
    Si totusi..

    Parerea mea este ca ar trebui sa-i spui tu,fara alte ocolisuri.Crezi ca vei putea de fiecare data sa-i propui sa faca o baie sa se relaxeze?Poate ar merge,o data,de 2 ori..dar nu tot timpul.Am avut aceasi problema,si m-a apreciat pentru faptul ca am fost sincera cu el...si,de ce s-ar simti jignit daca voi locuiti impreuna si tu iti doresti doar sa va fie bine...?O sa va despartiti dintr-o treaba de asta?ar fi penibil..Ai incredere in tine.

    8
    0

  • gabi pe 16 Iun 2013, 04:33
    spala-l tu!

    hmm, spune-i ca ti-ar place sa faca dus cu tine si sa iti spele el parul, iubitul meu face asta tot timpul, sau sa intre cu tine in dus si sa te spele pe spate, fa-i un masaj erotic in dus plina de sapun....sau pur si simplu lasa usa deschisa in timp ce te sapunesti, poate o sa inceapa sa-i placa. Daca nu merge nicum, spune-i frac si deschis...du-te spala-te!

    11
    1

  • ana pe 16 Iun 2013, 00:07
    ei bine

    mai incaearca.ar trebui sa ii spui ca dupa o zi de munca obositoare,nu i-ar strica un dus. poti baga si motivul cu relaxarea. cand il vezi stresat/obosit propune-i o baie relaxanta cu spuma. cumpara-i tu sare de baie parfumata sau orice alt ceva ce i-ar face baia/dusul mai placute. Daca nu merge asa,cu subtilitatile,trebuie odata si odata sa ii spui ca miroase a transpiratie si ca trebuie sa se spele.

    16
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod