Petrecerea burlacitelor

Petrecerea burlăciţelor: idei pentru o seară memorabilă

Cocktailuri speciale

4. Un parc de distracţii


Pentru adrenalină la cote înalte, alegerea unui parc de distracţii în care să vă petreceţi ziua poate să fie o idee memorabilă. Însă trebuie să faci această alegere doar dacă mireasa este amatoare de senzaţii tari şi ştii că fi încântată de această idee pentru petrecerea burlăciţelor.


5. Ţinute rock sau gotice plus o seară într-un club cu muzică rock


Este un trend să fii rocker şi chiar dacă mulţi nu ascultă muzica rock aleg să poarte ţinute excentrice all black care te duc cu gândul la această muzică. Dacă mireasa este pasionată de muzica rock atunci nişte ţinute all black sau fustele/rochiilr gotice pot să fie o alegere pe care cu siguranţă o veţi ţine minte toată viaţa.
Cu atât mai mult cu cât poate nu eşti deloc familiarizată cu acest stil vestimentar.


6. Bilete la un concert mult aşteptat de mireasă


Dacă ai noroc şi ştii că mireasa este un fan înrâit al vreunei trupe care urmează să concerteze în perioada premergătoare nunţii poate să fie un loc special în care să sărbătoriţi împreună petrecerea burlăciţelor şi bucuria de a vedea un concert mult aşteptat.


7. La karaoke


Dacă mireasa frecventează destul de des localurile care au program de karaoke şi ştii că până acum nu a avut curajul să urce pe scenă poate acum este cel mai bun moment să o ajutaţi cu toatele şi "să susţineţi" un concert împreună. Nişte ţinute lejere pentru voi şi una care să o diferenţieze pe mireasă ar fi o abordare potrivită, o înţelegere cu angajaţii clubului pentru a rezerva locurile bune şi petrecerea burlăciţelor va fi una memorabilă.

Dacă bugetul vă permite puteţi să găsiţi câteva idei trăsnite pentru a-i face cadouri, fie pentru a o tachina, fie pentru a o amuza.
Ceva simbolic, dar gândit foarte bine poate să facă atmosfera incendiară şi să transforme o seară obişnuită în una memorabilă. De exemplu, un şorţ de bucătărie cu un mesaj inteligent alături de câteva ustensile de gătit, un album în care să strângeţi fotografii cu voi şi mireasa, jucării sexuale interesante, o lenjerie sexy pentru noaptea nunţii sau o rochie gotică sexy dacă mireasa este pasionată de muzica rock.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod