O nouă tunsoare te ajută întotdeauna să treci peste o despărțire

Ai trecut vreodată printr-o despărțire și ai simțit nevoia unei schimbări? O nouă tunsoare și chiar și o nouă culoare a părului te poate ajuta să faci încă un mic pas după despărțire în direcția vindecării inimii tale.
Iată care sunt motivele pentru care o nouă tunsoare te ajută mereu să treci peste o despărțire!

De ce te ajută o nouă tunsoare să treci peste o despărțire?


1. Reprezintă un indicator vizual al schimbării


Îți aduci aminte de câte ori ai văzut în filme protagonistele adoptând o schimbare de look atunci când treceau printr-o schimbare majoră de viață? La fel stau lucrurile și în viața reală. O nouă tunsoare este o metodă vizuală prn care le poți arăta oamenilor că ești într-o perioadă de tranziție și că au loc schimbări și mai departe de aparențe.
Este un fel de a anunța lumea (și pe tine) că treci la un nou capitol în viața ta.

2. Este un semn că lași trecutul în urmă


Acest motiv poate fi văzut atât dintr-o perspectivă figurată, cât și literalmente. Când te duci la salon pentru o nouă tunsoare, scapi de vârfurile de păr deteriorate și de greutatea suplimentară. Cu alte cuvinte, lași în urmă anumite lucruri și ridici greutățile de pe umerii tăi. Iar când pleci de la salon, parcă te simți mai bine și fizic și psihic.
În plus, ai controlul complet asupra acestei schimbări. Iar sentimentul acesta, chiar dacă este datorat unui atribut fizic, te poate ajuta să privești viața înainte.

3. Te face să te simți mai bine atât extern, cât și intern


S-ar putea ca nu toată lumea să recunoască, însă atunci când arăți bine la exterior, te simți la fel de bine pe interior. Aparențele se transpun adesea în sentimentele pe care le avem. O nouă tunsoare te poate face să te simți cea mai frumoasă femeie din lume.
Aceasta îți poate scoate în evidență ochii, zâmbetul și multe alte trăsături. 

4. Rezultatul este imediat


Spre deosebire de schimbările puțin mai drastice, care includ pierderea în greutate, mutarea într-o nouă locuință și găsirea unui nou partener, o nouă tunsoare are rezultate imediate. Și nu numai că are rezultate imediat, ci te poate ajuta și să le faci observate de către alte persoane. Nu este vorba de niciun sentiment de satisfacție întârziat. Greutățile fizice și mentale sunt ridicate imediat.

Și știi care este partea cea mai bună a tunsorilor după despărțiri? Părul crește întotdeauna la loc, cât timp reușești să treci și peste partea emoțională a despărțirii.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod