Cum poți face o relație la distanță să funcționeze?

O relație la distanță poate fi o adevărată provocare. În prezent, suntem atât de conectați la tehnologie, încât distanța pare o simplă absență a contactului fizic.
Însă unele relații se luptă să depășească factorul distanței. Există câteva lucruri care te ajută să păstrezi o relație la distanță. Iată care sunt acestea!

4 moduri în care poți face o relație la distanță să funcționeze


1. Concentrează-te asupra ta


Pentru a fi fericită în relație, trebuie să știi și cum să te iubești. Apoi, această dragoste este împărtășită cu partenerul tău. Înțelegerea propriei persoane reprezintă cheia unei relații sănătoase. Fă activități care îți pot pune la încercare barierele emoționale.
Odată ce găsești acea pace interioară, îți vei da seama că o relație la distanță face parte din viața ta, nu că este o povară uriașă.

2. Concentrează-te pe comunicare


Comunicarea este vitală pentru orice relație, mai ales dacă ești la mii de kilometri distanță de partenerul tău. O comunicare sănătoasă îți poate garanta longevitatea unei relații, reduce anxietatea și crea premisele perfecte pentru construirea încrederii. Cheia este găsirea unui echilibru, crearea unei rutine și stabilirea timpului petrecut împreună.
Trimite-i partenerului aflat la distanță poze, întâmplări sau orice îți aduce aminte de el. Permite-i să vadă cum a fost ziua ta. Cât timp aveți o viziune comună asupra felului în care ar trebui să decurgă comunicarea, veți putea menține o relație la distanță cu ușurință.

3. Creați amintiri împreună


Amintirile reprezintă o mașină a timpului. Adu-ți aminte de momentele în care ați râs, v-ați certat, v-ați împăcat. Atunci când sunteți într-o relație la mii de kilometri distanță, amintirile reprezintă un element important, care pot menține evoluția relației și caracterul său special.
Un mod prin care puteți crea amintiri împreună este reprezentat de călătorit. Puteți merge în locuri care vă pot testa granițele relației și înțelegerea, pentru a întări relația de fapt.

4. Plănuiți următoarea întâlnire


Organizarea și planificarea sunt importante, mai ales dacă tu și partenerul tău vă aflați la capetele opuse ale lumii. Ar trebui să faceți un calendar al întâlnirilor voastre, astfel încât să puteți avea o viață normală în restul timpului. Un plan concret vă va ajuta să vă țineți de programul întâlnirilor și să nu le amânați din cauza altor factori.
De asemenea, veți aștepta cu nerăbdare următoarea întâlnire. De-a lungul timpului, călătoritul și reuniunile vor crea o poveste de iubire autentică și vă vor ajuta să aveți încredere unul în celălalt. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod