Îngrijorările femeilor în relații. 8 lucruri minore pe care bărbații nici măcar nu le observă

Bărbații nici nu bagă de seamă aceste lucruri, așa că nici tu nu ar trebui!

Femeile își fac griji că iubiții lor le judecă aspectul fizic sau greutatea. Își fac griji că se plictisesc ușor, că le înșală și că nu le pasă de ele.

Aceste griji și sentimente de nesiguranță sunt adesea legate de stima lor de sine scăzută și de nevoia de face pe plac altora, dar sunt și nefondate. Majoritatea bărbaților nu sunt deloc așa.

8 lucruri minore pentru care femeile își fac griji, dar pe care bărbații nici măcar nu le observă

 

 

"Mă găsește atrăgătoare?"


Dacă petrece timp cu tine, atunci înseamnă că te găsește atrăgătoare. Bărbații nu sunt obsedați sau să stea cu tine pentru coafura sau machiajul ochilor tăi. De regulă, nu sunt atât de superficiali. Ei tind să privească întreg ansamblul și fie să iasă cu tine, fie să privească în altă parte.

Odată ce ați trecut de prima întâlnire, atunci devine mai mult despre simțul umorului, inteligența ta și personalitatea ta. După acea primă întâlnire, îți pot oferi un fel de aprobare sau îți pot complimenta ținuta dacă arăți deosebit de sexy.

Dar nu este ceva ce observă atât de mult pe cât crezi.

"Crede că sunt grasă?"


Dacă te-a invitat să ieșiți împreună, atunci i-ai îndeplinit criteriile. Comentariile tale constante despre greutatea ta nu fac altceva decât să-i atragă atenția asupra nesiguranței tale. Iar nesiguranța este o problemă pentru majoritatea bărbaților.

Una dintre cele mai mari provocări este încrederea, așa că nu-l întreba dacă ești grasă! Dacă pare să se concentreze asupra greutății tale sau să comenteze frecvent, atunci s-ar putea să nu fie persoana potrivită pentru tine. Acceptarea este o parte importantă a dragostei și a relațiilor.

"Îmi ignoră mesajele? De ce nu îmi răspunde?"


Majoritatea bărbaților au un orar de mesaje text diferit de cel al femeilor. S-ar putea să fie la sală, să vorbească cu prietenii săi, să ducă gunoiul, să lucreze, să joace jocuri video sau multe alte activități.

Probabil că nu se uită la telefonul său, doar așteptând mesajul tău. Dacă o face, atunci cât de atractiv este un bărbat care nu are lucruri mai bune de făcut?

Încearcă să nu răspunzi anxietății tale, făcându-i telefonul să ia foc cu un șir de mesaje din ce în ce mai supărate.

Dacă, desigur, nu vrei să te cerți.

"De ce depun mai mult efort în a face planuri decât o face el?"


Cei mai mulți bărbați se mulțumesc cu orice ai vrea să faci. Ei nu fac planuri pentru că nu știu ce vrei să faci și sunt îngroziți să greșească.

"Prietenilor mei le va plăcea de el?"


Dacă ție îți place de el, atunci și prietenii tăi probabil îl vor plăcea. Dacă ești îngrijorată de ceea ce vor crede ei, atunci fie nu te simți atât de bine în legătură cu relația, fie ai nevoie de prieteni mai puțin critici. Majoritatea bărbaților nu își fac griji pentru ceea ce cred prietenii lor.

"Este apartamentul meu curat sau va crede că sunt dezordonată?"


Cu siguranță nu îi pasă și, cu siguranță, este mai curat decât apartamentul lui.

Și dacă ești în punctul relației în care l-ai invitat la tine, atunci vor fi alte lucruri mai importante în mintea lui, în afară de curățenia apartamentului tău.

"Este atras de altcineva?"


Din păcate, aceasta poate deveni o problemă uriașă în relația voastră, deoarece se poate transforma într-o obsesie sau chiar o realitate.

Ceea ce nu realizezi este că prin asta creezi realitatea de care te temi.

Acest lucru se poate întâmpla atunci când îți faci griji dacă iubitul tău este atras de alte femei. Cu cât îți faci mai multe griji pentru asta, cu atât pari mai nesigură. Ai tendința de a-l întreba mai mult, de a fi geloasă în preajma altor fete și de a stabili reguli ridicole pentru comportamentul lui.

Aceste tipuri de comportamente îl pot face să pună la îndoială relația. Înainte să-ți dai seama, te vei trezi că începe să se uite la alte femei.

Majoritatea bărbaților nu se îngrijorează de relație sau de prieteniile tale cu alți bărbați. Dacă aveți o relație sănătoasă, atunci amândoi ar trebui să vă simțiți în siguranță și să aveți încredere unul în celălalt.

"Se gândește la mine când nu suntem împreună așa cum mă gândesc eu la el?"


Cercetările au arătat că femeile sunt mai bune la multitasking decât bărbații și au nevoie de mai puțină concentrare pentru a face acest lucru.

Îți este mult mai ușor să te gândești la el în timp ce faci și altceva în timpul zilei. Cu toate acestea, femeile se simt adesea copleșite și împrăștiate ca urmare.



Bărbații se concentrează mai bine pe un singur lucru odată, așa că el se gândește la muncă atunci când este la serviciu și se gândește la tine când este cu tine. Asta nu înseamnă că el te iubește mai puțin decât îl iubești tu.

Așa că nu te aștepta să se gândească la tine tot timpul. Vei fi doar dezamăgită și furioasă, ceea ce va provoca mai multă tensiune în relație și va duce la mai multe certuri. În schimb, concentrează-te pe toate trăsăturile lui pozitive și pe sentimentele tale de iubire și vei aștepta cu nerăbdare să-l vezi.

 

Sursă: yourtango

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod