Horoscop: Pe cine iubeşti şi de cine să te fereşti în 2013, în funcţie de zodia ta

Nativa din Rac se poate îndrăgosti de un bărbat din Fecioară. Află care sunt previziunile astrelor pentru tine, în ceea ce priveşte relaţiile amoroase din 2013.

 

Comentarii (24)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Crissa pe 22 Feb 2014, 18:04
    Zodie- Ascendent

    :) pai ... eu Gemeni - el Balanta. acum, dupa 30 de ani teoretic inteleg ca exista influenta mai mare a ascendentului... adica eu Scorpion - el Leu. Din e observ ne intelegem bine in orice "combinatie", cred ca tine de fapt de caracterul nostru si amandoi ne dorim stabilitate ....iar cand 2 oameni au aceasta baza, este posibil orice. Orice lucru bun. PS: Carmina, femeile Gemeni (cel putin eu) au "luna" in casa: de la ordinea din sertare, pana in terasa exterioara... asa ca... ori sunt eu exceptie, ori mai dispune si omul!

    0
    0

  • carmina pe 8 Oct 2013, 10:08
    carmina 07.10.2013 gemenii sint lenesi

    cea mai proasta zodie este zodiac gemenilor sint prefacuti ascunsi si mincinosi se prefac ca iubesc sintlenesi si risipitori.nu miar trebui un asemenea monstru .si femeile gemeni sint si mai rele puturoase din cale afara casele lor sint o cocina de porci.au noroc numai in cazul cint dau peste un taur prostut ,care poate ele sal pacaleasca si sai risipeasca averea.

    1
    2

  • ana pe 1 Aug 2013, 02:27
    urat

    zodia berbec e cel mai adracu eu stiu niciodata nu mam inteles cu el si asa ca va sfatuiesc sa nu stati de vorba cu berbeci eu sunt leu noi doi niciodata nu am stiut cum sa fie bine si am ajuns la o despartire acum mie mai bine singura berbecu credea pe toata lumea :))))) e ambitios berbecu si leu e buna tacuta si tine mult in ia si cand osa zica le zicce pe rand ce are pe suflet

    2
    0

  • Nvm pe 20 Ian 2013, 23:37
    Scorpion

    Iri cred ca ai avut niste experiente urate cu nativii din zodia scorpion. Eu am avut o relatie de aproape 5 ani cu un barbat din zodia scorpion, in conditiile in care si eu sunt aceeasi zodie si nu au fost aplicate lovituri fatale. Sunt de acord cu tine ca scorpionul e ranchiunos si razbunator, dar nu cand e indragostit si oricum este de cele mai multe ori corect, cel putin asa au fost cei pe care i-am intalnit eu. Elly daca tu te simti bine in relatia asta... nu mai conteaza ce spun astrologii. Faptul ca este "ascuns" nu ma mira, probabil va trebui sa te obisnuiesti cu asta, sau sa discuti cu el, pana la urma voi stiti cel mai bine cum merg lucrurile.

    1
    0

  • makaveli pe 19 Ian 2013, 14:12
    aaa..

    eu si iubita mea suntem reptilieni ,si ne intelegem de minune de mii de ani :) ,incercati si voi

    3
    1

  • iuliana pe 17 Ian 2013, 12:00
    compatibilitate intre eu berbec si el capricorn

    suntem de 12 ani impreuna ,de 6 casatoriti dar ceva nu mai merge ca si inainte

    2
    0

  • iri pe 14 Ian 2013, 09:46
    despre compatibilitati

    Draga Elly,pai cum sa fii tu compatibila cu un scorpion,niciodata n-ai sa vezi asa ceva,pt scorpionul stinge focul berbecului,iar o relatie nu e bazata doar pe sex,daca nu ai implinirea sufleteasca iti dispare orice pofta desex pana la urma,iar doua zodii ca berbec guvernat de Marte si Scorpion guvernat de Marte si Pluto,niciodata nu se vor intelege pt ca Marte ii face doi razboinici pe campul de lupta mereu gata de atac,cu deosebirea ca berbecul e mai generos si dispus la compromisuri si ii trece repede furia,in schimb scorpionul e ranghiunos si ascuns iti poate aplica lovitura fatala cand nu te astepti,asa ca mai gandeste-te nu-ti irosi viata ...cu drag Irina.

    1
    1

  • andra pe 10 Ian 2013, 18:52
    barbatul leu

    draga elena (capricornule)...fugi cat te tin picioarele:))pana la urma tot vei obosi

    0
    0

  • elena pe 7 Ian 2013, 13:57
    zodia LEU barbat

    Din pacate barbatii din zodia LEU sunt toti "o apa si-un pamant"...nu am fost niciodata adepta generalizarilor pana nu am trait pe "pielea" mea experiente alaturi de foarte multi lei in diverse ipostaze (sot, tata, socru, unchi, bunic, vecini, verisori..etc). mai devreme sau mai tarziu toti isi dau arama pe fata..mie chiar imi pare rau de barbatii nascuti in aceasta zodie..dar..nu-i mai vreau in viata mea..

    6
    0

  • raluca pe 6 Ian 2013, 17:01
    Pt.Compatibilitati

    Fetelor cautati pe google compatibilitatile , aici comenteaza pers. care vor sa povestesca parerea personala

    1
    0

  • roxanel pe 5 Ian 2013, 16:23
    elena 2

    mult succes!............................

    0
    0

  • elena pe 4 Ian 2013, 22:22
    el taur eu berbec

    compatibilitate

    8
    0

  • elena pe 4 Ian 2013, 15:57
    compatibilitate

    el LEU nascut pe 27 IULIE,si eu CAPRICORN nascuta pe 10 IANUARIE.Spuneti-mi ce sanse am de supravietuire.MULTUMIRI

    2
    2

  • Elly pe 3 Ian 2013, 21:21
    Si acum ce ma fac ?

    Eu sunt Berbec , el e Scorpion , suntem un cuplu de 12 ani, sexual suntem mai mult decat compatibili , suntem perfecti unul pentru celalalt , .. sentimental suntem ascunsi amandoi, in plan profesional suntem excelenti ( fiecare in domeniul sau), dar cand e vorba de convietuire impreuna ......suntem DEZASTRU...eu accept compromisul, el nu, amandoi avem tendinta de a domina in relatie, ( cu toate ca eu mai las de la mine - nu mereu ) , ..si acum citesc ca relatia noastra poate fi una plina de tensiuni .........tensiuni au fost mereu intre noi......ce-ar trebui sa fac ???

    4
    4

  • luana41 pe 3 Ian 2013, 12:28
    scorpion vs berbec

    sunt cu iubitul meu de aproape jumatate de an el e berbec eu scorpion ,am citit in toate horoscoapele ca nu ne potrivim,dar de fapt ne intelegem foarte bn deci ce ar trebuii sa mai cred?pt ca de cate ori citesc undeva ma dezamageste total :(

    2
    3

  • roxanel pe 3 Ian 2013, 10:36
    leul

    mai degraba exista compatibilitate intre leu si scorpion , decat intre leu si alte zodii, compatibilitatea leu -berbec tinde undeva spre 0.

    6
    2

  • roxanel pe 2 Ian 2013, 19:34
    leul si gemenelul

    da, gemenii pun pe jar leii, un leu ar merge pt un geaman pana la capatul lumii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! la propriu!!!!!!!!!!!!!!!!

    3
    3

  • roxanel pe 2 Ian 2013, 19:31
    berbec si leu

    berbecul si leul se combina precum apa si uleyul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    7
    2

  • emilia paculea pe 2 Ian 2013, 17:49
    sant in zodia gemeni si as dorii sa aflu daca ma potrivesc cu scorpionul

    la multi ani D-na Eva as vrea sa stiu daca ma potrivesc cu scorpionul .eu sant nasc pe 22 mai iar prietenul meu pe 29 octombrie .va doresc mult succes in noul an

    3
    2

  • angela pe 2 Ian 2013, 03:26
    sint capricorn si vreau sa stiu daca ma potrivesc cu geamanu

    sint nascuta din 16 ianuarie si vreau sa stiu daca ma potrivesc cu sotul meu din 19 iunie

    7
    6

  • ionut pe 31 Dec 2012, 08:14
    zodia rac si berbec

    compatibilitate in dragoste, casnicie etc.

    17
    2

  • Pop Maria pe 30 Dec 2012, 22:24
    Multumiri

    Draga Eva iti multumesc pentru ca ai grija ca in fiecare zi sa primim horoscopul de la tine. Va doresc intregi redacti un nou an cu cati mai multi cititori si care sa va aprecieze. La Multi Ani!

    3
    4

  • Ionica pe 30 Dec 2012, 14:24
    multumiri

    pina in prezent nu am luat in seama dar sint cu un scorpion de un an si ma m obisnuit cu el e arab bine e sa fie bine si in continuarie Eva multumesc pt sfaturile si sansele pe care ni le oferi si inca gratis meriti un mare MULTUMESC din partea mea iti doresc un an plin de bucurii si tot ce ti doresti succes in viata si mult noroc sint Ionica

    5
    0

  • Adela pe 30 Dec 2012, 13:29
    de data asta e adevarat

    Intr-adevar,zodiile astea imi plac f tare ,sunt potrivite zodiei mele..Varsatorul e aerian si asa..;)

    9
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod