Horoscop: Ce fel de femeie îl sperie într-o relaţie, în funcţie de zodia lui

Orice femeie şi-ar dori să aibă la îndemână un manual de utilizare a bărbaţilor la începutul unei relaţii, când mulţi dintre ei se sperie şi fug. Dacă nu vrei să rămâi cu ochii-n soare, află ce NU trebuie să faci, dacă vrei să-l ţii lângă tine şi să deveniţi un cuplu solid! Descoperă ce fel de femeie îl sperie într-o relaţie, în funcţie de zodia lui:
MAI MULT DESPRE: relatie, femeie, inceput, sperie, horoscop
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • alex pe 21 Feb 2012, 00:50
  asa e

  la zodia capricorn se potriveste perfect! fetele neserioase sictir!

  6
  2

 • Lucian pe 20 Feb 2012, 23:34
  nu va grabiti la concluzii fetelor !!!!!

  Oricare ar fi zodia unui barbat care te vrea are sa faca orice pentru a face sa se creada ca merge, si asta ar putea sa o faca chiar cu intentii sincere. Dar nu va fi la fel dupa ce trece mierea (care e un strat destul de subtirel de fapt...). Abia atunci ai sa vezi mai bine cata influenta are sau nu asupra relatiei voastre "ceea ce esti" si "ceea ce este" celalalt ca si caracter. Din pacate pentru mine am ras ca si voi de chestiunile de potrivire de caracter... Au trecut 20 de ani...dragostea exista si acum, copiii ne sunt poate de o varsta cu voi...dar nepotrivirile ne-au distrus 80% din sansa de a fi fericiti. Am trait framantari de nedescris... Sfatul meu e sa deschideti f bine ochii. In timp fiecare se intoarce la ceea ce este el !!!! Educatia are desigur o mare greutate peste semnul zodiacal. In special educatia in ce priveste credinta. In ce crede cu adevarat si cum crede. Chiar si atunci pornirile lui i-l vor trage catre ceea ce este din nastere. Va doresc o fericire stabila, si peste 20 de ani sa spuneti: "Am facut o alegere buna!!!"

  12
  1

 • Alexandra pe 20 Feb 2012, 10:06
  Nu se potriveste deloc!

  Eu sunt cu cineva din zodia Fecioarei si chiar sunt o fire mai impulsiva ceea ce ii place tare mult..cum ai putea sa fii cu capul pe umeri,daca nu esti un pic mai impulsiva?

  6
  5

 • Florentina pe 20 Feb 2012, 08:44
  nimic adevarat

  de acord cu tine Madalina. Nici eu nu ma regasesc deloc

  3
  1

 • Madalina pe 19 Feb 2012, 22:44
  nu prea merge

  la Sagetator nu prea merge, sunt cuplata cu unul si numai despre viitor vorbim, si nu il sperie deloc, ba chiar e incantat ca ne vedem impreuna si peste multi ani :P dar depinde acuma si de ascendent :D

  2
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod